Новата на Сашо Кадиев - на нож с майка му заради бившата

Новата на Сашо Кадиев - на нож с майка му заради бившата
A A+ A++ A

Тиха и подмолна, но все пак войната между Ивелина на Сашо Кадиев и майка му – Катето Евро, вече е факт. Семейната идилия между водещия, бившата и настоящата, която ни се представяше месеци наред, е била една илюзия.

„Пълно лицемерие е това и гаджето му с право негодува от привидно близките отношения с майката на детето на Кадиев – Таня“, обсъждат двойката техни познати в светските среди. Съшитата с бели конци история тръгнала от Катето Евро, която държала за пред хората всичко да върви гладко, като на филм.

Тя посъветвала Сашо да положи усилия и често да събира Таня с новата си Ивелина Чоева. От своя страна Катето също се постарала, така че да омае попълнението в семейството.

Изглежда обаче, че това се оказало недостатъчно да внуши на стройната хубавица, че отношенията им са хармонични. Тя все по-често започнала да се дразни и наскоро двойката била разтърсена от предколеден скандал, след като Сашо настоял да прекарат празниците всички заедно.

Чоева била твърдо решена да сложи край на този фарс, а може да пострада и връзката им, предричат приближени до нея, пише show.bg.

 

#Сашо Кадиев #Ивелина Чоева #Катерина Евро

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"