Ето кои цветове в дрехите носят късмет през Годината на Тигъра

Ето кои цветове в дрехите носят късмет през Годината на Тигъра
A A+ A++ A

2022-ра ще бъде годината на Черния воден тигър и китайските зодии ще се нуждаят от енергията на късметлийските цветове, за да могат да имат късмет и добра карма. Според Фън Шуй науката най-щастливите цветове на 2022 г., които всеки трябва да има под някаква форма в гардероба си, са червеното и зеленото. Като помощни цветове, които също ще имат силна добра енергия, се явяват черното и жълтото. Те също ще гонят негативизма от живота ни и ще ни носят добрини.
Доказано е, че цветовете носят различни вибрации и е важно да ги подбираме правилно, защото се отразяват на съдбите ни, без да влагаме много смисъл в тях.

Червеното, което ще бъде основната гама за идващата 2022 г., според китайски астролози символизира чиста енергия, необуздана страст, същността на живота. Това е цветът, който мобилизира и зарежда с енергия. Червеното може да бъде съчетано с нюанси на червено-кафяво за повишено чувство за отговорност и зелено или лилаво за хармония в отношенията с другите. Зеленото – вторият цвят на Годината на Тигъра, има способността да насърчава финансовата и личната стабилност, покупката на недвижим имот, а на влюбените да помага за стабилизиране на емоциите. Той посредничи в хармония с природата, а също така представлява сантиментален баланс. Жълтият цвят е този на слънцето, горещия пясък и лятото. Той представлява специфичното любопитство и позитивност на Тигрите. Жълтото развеселява променящото се настроение, защитава бизнеса и увеличава шансовете за печалба на пари.

Черният цвят е обгърнат в мистерия и изпълнен със силна Фън Шуй енергия. Черното придава изтънченост на притежателя си, концентрира положителната ЦИ енергия и насочва мощ и защита към него. Това е цветът на нощта, дълбоките води и мистерията, а носенето му под формата на дрехи и аксесоари добавя дълбочина, сила и увереност към притежателя си. Във Фън Шуй черният цвят принадлежи на елемента вода и посоката север. Черното е цветът на Ин, или пасивната енергия във Фън Шуй комбинацията Ин-Ян. Черното е най-загадъчният от всички цветове, а през 2022 г. той ще донесе власт на онези, които го носят.

 

#цветове #дрехи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"