Рашков: Срещнах се с брата на Колев от АМ Хемус и чух имена, хич не съм изненадан

Рашков: Срещнах се с брата на Колев от АМ Хемус и чух имена, хич не съм изненадан
A A+ A++ A

Не само бих се срещнал с брата на Борислав Колев, обвинен за пране на пари в размер на 53 милиона лева, а аз откликнах на неговото желание.

Това заяви министърът на вътрешните работи Бойко Рашков пред журналисти, след като участва на официалната церемония "Полицай на годината" за 2021 година. Коментарът си той направи за това дали се е срещнал с брата на Борислав Колев - Иво Колев по аферата "Хемус".

Има някои уточнения, но нека да оставим това на разследващите, да не изпреварваме прокуратурата и разследващите органи, призова той. Рашков не е изненадан от казаното от брата на Колев, но може да се очаква ускорено развитие в разследването. Той е чул и имена от разговора с брата на Борислав Колев - Иво Колев и заяви, че "най-вероятно братът е прав".

Запитан за нелегалния автомобил, с който се е движел бившият финансов министър Владислав Горанов в посока Сърбия, Рашков запита къде е истинската кола.

Нещата не са толкова прости както се опитали да обяснят заинтересованите страни. Тече проверка и за нейния резултат ще бъдете уведомени, каза още Бойко Рашков.

#Бойко Рашков #АМ Хемус

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"