СНИМКИ Деси Банова разкри как е станала кражбата на БМВ-то и как са я блъскали

СНИМКИ Деси Банова разкри как е станала кражбата на БМВ-то и как са я блъскали
A A+ A++ A

Съпругата на президента Росен Плевнелиев - Деси Банова, разкри в детайли как апаши са й свили джипа за около 200 бона, който наскоро бившият държавен глава й е подарил в знак на любов. Екс синоптичката е в потрес и недоумява как така органите на реда не могат да се справят с престъпната банда, която не се крие нито от камери, нито от нищо.

„Кражбата стана в събота посред бял ден. Паркирах в 15:45 часа на паркинга ниво минус 1 на мола, който е на Околовръстното в София. Повъртях се тъй като не намерих парко място. След като намерих такова и спрях се отдалечих от колата, която автоматично се заключи.

Говорех по телефона и наближавайки до вратата поне три пъти в мен се бутна мъж с огромна раница. Направи ми неприятно впечатление“, споделя Банова в сутрешния блок на Нова ТВ.

„Бях чула за подобна схема и заради това се усетих. Тръгнах след него, видях че се насочва към колата ми и точно тогава видях, че автомобила ми, управляван от друг човек потегля.

Бутайки се в мен той е опита да прихване сигнала на ключа и така да подаде сигнала на човека, който седи до колата. Вторият после влиза в автомобила и потегля“, уточнява съпругата на бившия президент.

„Още на първата минута се обадиха на 112. Това, което е потресаващо, е, че това е четвърти пореден случай именно от този столичен мол в рамките само на един месец.

Безнаказано и нагло е това, което правят. При това пред охранителните камери и сред толкова много хора. Те са супер нагли. 

Аз видях въпросното лице на записи от камерите в мола, на които всичко се вижда.

Това са страшно добри професионалисти.

В 15:56 часа вече бяха заглушили GPS сигнала, който се изпраща на застрахователната компания и на приложението на моя телефон, на което виждам къде се намира автомобилът.

Последното местоположение бе на Околовръстното в посока квартал „Горубляне“.

Липсват бариери на паркинга и заради това този мол е толкова предпочитан от крадците.

Абсурдно е това, което се случва, тъй като най-вероятно се правят тези кражби от една и съща престъпна група“, каза още Банова за наглата кражба, на която е станала свидетел.

„Връщаме ли се мракобесните мутренски времена от преди 20 години?

Най-вероятно джипът ми вече е в някой гараж. Убедена съм, че тези хора се ползват от чадър от високо ниво.

Всички се надяваме на т. нар. „промяна“. Дано се случи“, допълни съпругата на бившия президент Плевнелиев по повод наглото престъпление, на което е станала жертва.

„Не правя драма от това – застрахователят ще ми го изплати, но нека предупредим хората да бъдат бдителни и да знаят как действа тази престъпна схема.

Подозирам, че съм следена. Казаха, че съм следена преди кражбата. Казаха още, че и останалите потърпевши са жени“, уточни още Десислава Банова.

Тя получи джипа БМВ Х5 като подарък от Росен Плевнелиев съвсем наскоро. Немското високопроходимо возило е със заводска цена от 185 000 лева. Автомобилът се води на името на екс президента на България, макар да се шофира от половинката му.

Преди да яхне мощното БМВ, Банова се придвижваше с не по-малко скъп джип Мерцедес GLC 250, с който обаче катастрофира преди 2 години. Именно това е причината за смяната на колата на Деси, която смятала, че лъскавото возило й носи лош късмет и не й върви с него. Щедрият Плевнелиев не искал съпругата му да се придвижва с нежелание с автомобила и с лекота дал над 180 бона за ново поръчково бижу на четири колела. Мерцедесът бе сватбеният подарък за Деси от Росен за венчавката им през юни 2018 г., но все още семейството не е решило дали да го запази по сантиментални причини, или да го продаде.

От 2-3 седмици блондинката не може да се нарадва на новата си придобивка, подарък от любимия й мъж. Преди да срещне Плевнелиев, Деси се придвижваше с повече от скромен автомобил „Смарт” за около 6000 лева, но от няколко години се вози само на лъскави джипове.

 

#Деси Банова #джип БМВ #кражба #Росен Плевенлиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"