Разцепление! Скандалът Илиева - Гладнишка раздели и шоубизнеса

Разцепление! Скандалът Илиева - Гладнишка раздели и шоубизнеса
A A+ A++ A

Мариана Попова бе сред яростните защитници на Мария Илиева и сред първите, които я подкрепиха в спора между двете, разразил се след последния лайф на „Гласът на България“.

„Гроздето е кисело, защото е високо. В „Гласът на България” се пее! Милица Гладнишка е пропуснала пътя, който ние извървяхме, за да пеем така и да отправяме силни послания с авторска музика! Подкрепям Мария!”, написа Мариана на своята стена във фейсбук.

В подкрепа на Мария се изказаха още певицата Невена Пейкова – „Ти си най”, синоптичката от Би Ти Ви Натали Трифонова – „Обич за теб!”, певицата Вяра Атова – „Мария, ти си класа! И винаги си го доказвала. Прегръдки!”, Таня Тончева, бившата снаха на актрисата Екатерина Евро – „Мария Илиева – недостижима! Нормално е да ги дразни и гроздето едно горчиво”, гримьорът Мис Бони – „Аз обожавам гласа ти, а кой какво ще каже – хич не ме интересува! Бъди здрава, Мария”, водещата на „Извън играта” по БНТ Люба Пашова – „Обичам те”, естрадната певица Нели Рангелова – „Обичам те, Мария!” и други, пише „Уикенд“.

Припомняме, че повод за студената война между Илиева и Гладнишка стана дуета на певицата с претендента за победител Борис. Зрителите останаха с впечатлението, че Мария целенасочено го засенчи на сцената и така зачеркна усилията му да спечели предаването.

„Мария Илиева показа, че е машина и за един пиар минава през всичко и всеки. Като танк“, написа Милица на стената си във Фейсбук, но по-късно изтри публикацията.

Певицата пък побърза да й отвърне публично: „Един несправедливо злостен коментар относно професионализма и характера ми – този на Милица Гладнишка, ме накара да се размисля за цялата ни гилдия. Публични оценки от артист към артист могат да бъдат правени от висотата на постиженията и пространството, което голямата обич и подкрепа на публиката дават. За над 20 години солова кариера и 15 години предшестваща я музикална подготовка, аз пея така“.

 

 

#Милица Гладнишка #Мария Илиева #скандал #разцепление

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"