Латиносът убил жена си в Разград пред трите им деца!

Латиносът убил жена си в Разград пред трите им деца!
A A+ A++ A

От Областната дирекция на МВР в Разград оповестиха подробности за извършеното тежко престъпление - убийство на жена, след като по-рано бяха открити части от трупа на жертвата.

Задържан е нейният съпруг - 44-годишен испански гражданин.

Мъжът на име Пабло Санчес е твърдял първоначално, че не е бил в жилището им в квартал "Бели Лом" към момента на изчезването на съпругата му, но версиите му са били оборени от видеонаблюдението в района. На по-късен етап той си е признал, че е убил съпругата си Силвия Петрова и е заровил части от тялото й на 4 места на изхода на Разград към жп гарата на града.

Деянието е извършено в нощта на 10 срещу 11 декември, като през това време в жилището са били и трите деца на Пабло и Силвия.

Оказва се, че 44-годишният мъж всъщност е роден в Мексико, но е с испанско гражданство. Работел е на летището в Тенерифе и беше описан от прокурор Тодоров като ерудиран и съвременен млад човек, вегетарианец и антиваксър.

В Испания има 5 регистрирани сигнала срещу него за насилие срещу жени. 4 от тях са от Силвия, а един от жена, с която е живял преди това.

Откакто семейството живее в блок "Трапезица" в Разград обаче няма подобни сигнали. Съседите им дори споделят, че често са ги виждали заедно с трите им деца да се разхождат или да карат велосипеди.

Все още се изясняват причините за убийството, като разследването се води под наблюдението на Окръжна прокуратура - Разград. Очаква се утре, 17 септември, Окръжният съд в града да разглежда и постоянната мярка на задържания първоначално за 72 часа Пабло Санчес.

#убийство #Разград

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »