Горчиво! Новият министър на културата си взе германска булка

Горчиво! Новият министър на културата си взе германска булка
A A+ A++ A

Новият министър на културата Атанас Атанасов се оженил за приятелката си Яна, която живее и работи в Германия. Менделсон е прозвучал за двамата млади влюбени съвсем наскоро, но преди актьорът да влезе в голямата политика.

Атанас и Яна се познават от доста време, още докато той работи в Холивуд и връзката им става причина той да се премести при нея в Берлин.

В момента Яна пък е в Лондон, където в момента работи и засега не е ясно дали ще се пренесе в София при съпруга си, който вече е политик.

Най-вероятно обаче Атанасов ще лети за Обединеното кралство, за да прекара коледните празници с жена си.

31-годишният Атанас Атанасов е роден в Хасково, учил актьорско майсторство в САЩ, работил е в Германия и до избирането си за депутат от "Продължаваме промяната" живееше във Великобритания, пише лупа.бг.

Предложението да стане министър на културата му дошло като "гръм от ясно небе", след като разговарял с премиера Кирил Петков и Асен Василев. "Новото му амплоа ще отложи и голямата му мечта - да изиграе Роджър Федерер в биографичен филм, на който да е и режисьор. Атанасов е играл тенис с шампиона ни Григор Димитров и лично Гришо преди ден си пусна стори в инстаграм, в което пожелава успех на бившия си съотборник на двойки - Атанас Атанасов.

 

#Атанас Атанасов #сватба #ожени #германка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »