Бившият военен министър и бъдещ посланик в САЩ се оплака, че джигит го е обиждал на пътя

Бившият военен министър и бъдещ посланик в САЩ се оплака, че джигит го е обиждал на пътя
A A+ A++ A

Бившият служебен министър на отбраната и бъдещ посланик в САЩ Георги Панайотов се оплака във Фейсбук, че възрастен шофьор, нарушаващ нагло правилата на движение, му обяснил, че не го харесва.

Панайотов казва, че шофирал личния си автомобил по еднопосочната ул. “Георги Бенковски” от “Аксаков” към “Славянска”. Изведнъж срещу мен идва джип. Най-любезно обяснявам на шофьора, че нарушава правилата за движение. Отговорът:

“Аз теб, министре (познал ме е, въпреки че от вчера не съм министър), даже не те харесвам. Аз живея тук, а ти само работиш тук. Ще карам както си искам и не си ми на годините”. 

"Човекът бе на около 65-70 години и случаят не е болка за умиране. Но е симптом за насадена през последното десетилетие простащина, за толерирано чувство за безнаказаност, за угоявана дебелащина.

В България трябва да се възстанови върховенството на закона. И трябва да се унищожи простащината. Иначе България ще изчезне", пише Георги Панайотов.

Панайотов се върна в МВнР, където докато чака одобрението на американската страна, се подготвя за задграничен пост. Преди да стане министър, той бе постоянен представител на България в ООН в Ню Йорк. Там въпреки огромния трафик, шофьорите стриктно спазват правилата за движение и при нарушение веднага биват санкционирани от пътни полицаи, разположени на почти всяка пресечка.

#георги панайотов #джигит

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Ще гласувате ли, ако има нови предсрочни избори