Кабинетът на Кирил мачка с рога и копита (Вижте зодиите на министрите)

Кабинетът на Кирил мачка с рога и копита (Вижте зодиите на министрите)
A A+ A++ A

Новият кабинет ще се впусне с рогата напред в борбата с кризите в страната. Трима от новите министри са зодия Овен. Толкова са и стрелците. Още няколко са представителите на "рогатите" зодии, сред тях двама са зодия Козирог. 

Начело на кабинета застава Кирил Петков, който е зодия Овен. Пословична е решителността на овните, което може да ни подскаже, че новият премиер може да довърши докрай намеренията си. Същата зодия е и проф. Асена Сербезова, която ще бъде министър на здравеопазването. С рогата напред тя ще се впусне в борбата с пандемията от коронавируса. Номинираният за министър на туризма Христо Проданов също е от овните. 

Вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев и образователния министър Николай Денков пък са представители на Дева. Те са умни, работоспособни и надеждни. Надяваме се двамата да решат финансовите въпроси и проблемите в образованието ни. 

Лидерът на БСП Корнелия Нинова, която ще бъде вицепремиер и министър на икономиката и индустрията, е зодия Козирог. Представителите на знака представляват времето и отговорността, а неговите представители са традиционни и често много сериозни по природа. Тези хора притежават вътрешно състояние на независимост, което позволява значителен напредък както в личния, така и в професионалния им живот.

Те са майстори на самоконтрола и имат способността да ръководят, да правят солидни и реалистични планове и да управляват много хора, които работят за тях по всяко време. Учат се от грешките си и стигнат до върха само въз основа на своя опит. Козирог е и министърът на спорта Радостин Василев. 

По проблемите на строителството, социалната сфера, цените на тока и парното ще „стрелят“ съответно Гроздан Караджов, Георги Гьоков и Александър Николов. Стрелците  са оптимистични и ентусиазирани, обичатпромените. Те са в състояние да трансформира своите мисли в конкретни действия и ще направи всичко, за да постигне целите си. 

Министрите на земеделието Иван Иванов, и на електронноото управление Божидар Божанов са представители на зодия Лъв. Те са лидери, самоуверени са и могат да постигнат всичко, което искат. Дано то да е полезно за страната ни. 

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков е зодия Везни. За тях е важно да са честни, дипломатични и имат победоносен манталитет. Именно за това надеждата ни е, че министър Рашков ще победи престъпността у нас. 

Настоящият премиер и бъдещ министър на отбраната Стефан Янев е зодия Риби. Представителите й са много приятелски настроени, така че те често се оказват в компанията на много различни хора. Те са безкористни, винаги са готови да помагат на другите без да се надяват да получат нещо в замяна. Представителите на зодия Риби са по-интуитивни от останалите знаци и имат артистичен талант.

 Бъдещият министър на иновациите и растежа Даниел Лорер е зодия Близнаци. Представителите на този знак са изразителни и с бърз ум, представителите на зодия Близнаци са две различни страни на личността и Вие никога няма да бъдете сигурни с коя от тях ще се сблъскате. Човекът Близнак може да бъде общителен, комуникативен и готов за забавление, но от друга страна може да бъде много сериозен, замислен, нервен и дори нерешителен. От друга страна пък са нерешителни, нечестни, неспокойни, импулсивни, повърхностни.

Вицепремиерът Калина Константинова пък е зодия Телец. Представителите на този знак са сред най-надеждните, но понякога са големи инати.

Източник: "Телеграф"

#зодии #нов кабинет #министри

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"