"Риск печели, риск губи“ се завръщат на екран

"Риск печели, риск губи“ се завръщат на екран
A A+ A++ A

Къци Вапцаров се завръща в ефира с играта „Риск печели, риск губи“, съобщи самият той във Фейсбук. Предаването ще се излъчва от март догодина в ефира на новата кабелна телевизия „BulgariaONE“.

„Риск печели, риск губи“ е едно от легендарните предавания в българския телевизионен ефир. То има около 2500 епизода и е излъчвано с прекъсвания по различни телевизии общо 11 години.

Новата програма в телевизионния пейзаж „BulgariaONE“ е стартирала преди месец, на 1 ноември 2021 г., а излъчването ѝ върви по кабел. Амбицията на телевизията, която все още не е обявила официално ръководството си, е от лятото на 2022 г. да се излъчва в над 10 държави с локални версии. Основната ѝ концепция, според обявеното в сайта на медията, е „промотиране на българската култура и изкуство“. „BulgariaONE“ планира да предлага информация, развлечение, риалити, сериали, филми, документалистика, публицистика и новини.

Собственик на телевизионния канал и на сайта „Newsone“ е компанията
„HomeNetwork Company“. Главен изпълнителен директор и председател на борда на компанията е Владимир Иванов, по негови думи той е консултирал медийни проекти, външен консултант е на „Dogan Holding“ – Турция, както и експерт за българския пазар за компании като „Netflix“ и „Hulu“, пише „Площад „Славейков“.

#Къци Вапцаров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »