Ицо Хазарта пред НС: Заплашиха ме да загубя най-ценното си, ако подкрепям Кирил и Асен

Ицо Хазарта пред НС: Заплашиха ме да загубя най-ценното си, ако подкрепям Кирил и Асен
A A+ A++ A

Депутатът от "Продължаваме промяната" Христо Петров - Ицо Хазарта, направи изказване от парламентарната трибуна, по време на изънредното заседание на Народното събрание, на което трябва да се гласува кабинета "Петков"

"Вероятно някои от вас знаят, че моите занимания са встрани от политиката", започна той. "Когато получих покана да се присъединя към проекта на г-н Кирил Петков бях впечатлен от неговата биография, както и от  тази на г-н Василев и на другите участници, бях впечатлен от неговия разказ, но честно казано, не беше достатъчен, за да ме накара да повярвам в успеха", призна Петров.

И допълни: "Затова направих нещо друго. С голяма част от вас се познаваме, с някои от вас сме приятели. Познавам и вашите началници, познавам и вашите спонсори. Реших да попитам тях: Що за хора са Кирил и Асен, защо не трябва да им вярвам, защото те са ваши опоненти, явно знаете нещо за тях.

Знаете ли какъв отговор получих - не получих нито една информация по този въпрос, а много недвусмилено послание, че ако продължа да ги подкрепям, ще загубя най-ценното нещо, което имам. И ми се иска хората, автори на идеята да получа това послание, да знаят, че това е може би най-силната мотивация да заявя, че моето място е тук, в този отбор, аз вярвам в него и съм убеден, че той ще работи за България".

#Ицо Хазарта

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"