Топ астролог за новата власт: Реваншизъм, задкулисие и къс живот на НС

Топ астролог за новата власт: Реваншизъм, задкулисие и къс живот на НС
A A+ A++ A

Генерали, представители на службите, затворени общества ще управляват България. Те ще разполагат с достатъчно финанси, идващи отвън - Юпитер, но парите няма да са за народа. Ще се обезпечават управлението и администрацията. Това прогнозира астрологът Силва Дончева.

Според нея бе избран възможно най-неподходящият ден за откриване на 47-ото Народно събрание. 

Ето целия й пост във Фейсбук:

В 9.00 се откри новото Народно събрание.
 
1.Вече стана традиция важни събития да се започват на разпад на Луната. А това води до къс живот на Народното събрания, още повече че и самата разпадаща се Луна е в съзвездие и знак на скрития, задкулисен и опасен Скорпион, където въобще не и е мястото и е без курс, без живот, угаснала. Луната е символ на народа, дома, жените, децата, земята, храната, майките, грижовността, явно тези неща няма да са в центъра на работата на депутатите. Същевременно те не трябва да се надяват, че ще са дълго на работа, може и месеци да им е службата.
 
2.Новото Народно събрание се учредява в цикъл на затъмнения, между Лунно през ноември и Слънчево затъмнение на 4 декември. Явно нищо няма да е осветено, грубите материални страсти ще преобладават, светилата са затъмнени, няма дълъг живот.
 
Знакът на Стрелец е обвързан със силно раздвоение и външно, мощно чуждестранно влияние, на фона на съзвездие Скорпион - тайните и големите преобръщания, реформи и изчиствания. Много мътна вода ще тече.
 
3. Като връх на всичко това Слънцето е до Антарес, а това е алфата на съзвездие Скорпион, сърцето на Скорпиона - звучи чудно. Звездата е характерна с тайнствената си, задкулисна и агресивна, конфликтна, отмъстителна, злобна и упорита природа. Явно ще има удари под кръста, заплахи и изнудване и сериозни военни действия между фракциите. Ще победи по-коварният и издържливият. Антарес е наречена и “Страж на запада”, покровителствува военните, явно ще строим бази и ще сключваме военни споразумения на запад….ще ги облечем в закони, разбира се. С една дума положението е военно.
А и Антарес е с мъжка вибрация, много малко жени има в НС, добре, че е за кратко. Ще ни управляват генерали и представителите на службите и затворени общества - Скорпион, както и банкерите, пак Скорпион.
 
Антарес е свързан с жесток реваншизъм, страх и отмъстителност.
 
Всичко това ще е обвързано с огромни реформи и чистки във финансовата, кредитната, полицейската, икономическата, поземлена и разузнавателна дейности.
 
4. Слънцето, тъй като сме в късната есен в 9.00ч. е в 12 дом, където определено не му е мястото. Това ще намали животът му, прозрачността и активността на дейността на НС. 12 дом е обвързан и с медицината и когато Слънцето е там не се очаква здраве, а свръхактивност на лекари, дано да е за добро, но надали.
 
12 дом е болнав, немърлив и често мързелив. 12 дом е с вибрацията на Риби, знак за бежанци, пандемии, болници и бедност. Явно политиката ще е насочена към социално бедните, евентуални бежанци, много силно ориентирана към нови закони за С19, както съм писала вече с всички възможни административни и бюрократични ограничения. Слънцето няма да диша свободно. Всичко това обаче ще е обезпечено щедро с нужните средства, логистика и пари отвън.
 
5. Напрегнатият аспект между Сатурн и Уран предполага и тенденции към резки обрати, внезапни протести и недоволство, което може да разлюлее финансовата стабилност. Това може да преобърне нещата. Възможни огромни медийни скандали, въпреки изключително добрия Пиар по принцип. Медийната политика ще доста ловка и добра.
 
6. Хубав аспект между Слънцето и Сатурн във втори дом. Това показва стабилност във финансовата сфера, запазване на консерватизъм и устойчивост. Проблемът е, че самото присъствие на Сатурн в дома на финансите означава икономии, финансова дисциплина и административни ограничения. Финансовата политика ще е насочена кън възрастните хора, към все по-енергична дигитализация на финансите, активно строителство, въвеждане на зелената сделка и законодателството около нея. / Сатурн е във Водолей/. Може пък някой да се осмили покрай този аспект да се замисли за атомна енергетика, а не само за вятър и вода…Да се молим за нови реактори или нова централа като идея на законодателя.
 
Управлението ще разполага с достатъчно финанси, идващи отвън - Юпитер, но те няма да са за Луната - народа, но ще обезпечават управлението и администрацията.
 
7.Венера за съжаление, а тя управлява Везни, които кулминират, е до Плутон в чужд за нея знак - Козирог. Отново всичко е зад кадър и силно манипулативно и коварно. Законодателството, което ще се изработва ще е с двояко значение и тълкование, както и твърде лобистко. Венера и Плутон са с квадрати към самия връх, което не предполага честност. Върхът на хороскопа е управление, администрация, логистика, точност и дисциплина. С една дума ще има дисхармоничност,за едни ще има, за други няма да има, щом самата Венера е толкова слаба, а и в парламента почти няма жени, съответно няма равновесие.
 
С една дума се очаква външноориентирано на запад, силно задкулисно, стегнато и прикрито, военно-административно- медицинско- медийно /Пиар/ управление с реваншистки и същевременно крайно реформистки харатктер за кратко време, едва ли повече от година до 15 месеца или ако продължи, ще е по военному...
 
Но на война като на война.
 
 

#Силва Дончева #астролог #прогноза #нова власт

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »