ДПС отрече депутат от партията да е и охрана на Пеевски и се подигра на Ицо Хазарта

ДПС отрече депутат от партията да е и охрана на Пеевски и се подигра на Ицо Хазарта
A A+ A++ A

Г-н Петров може би среща трудности с ориентацията в Народното събрание, защото е нов депутат. От кадрите, които видях, той вероятно има предвид зам. председателя на ДПС Ахмед Ахмедов, който е човек с дълъг политически опит". Така Велислава Кръстева от ДПС отговори на в-к "Сега" по повод думите на депутата от "Продължаваме промяната". Христо Петров (Ицо Хазарта), че ДПС имат депутат, който всъщност е охранител.

"Когато Пеевски отива до тоалетната, той отива с него. Когато някой друг от тяхната група напуска залата - той също отново отива с него. Това е депутат със заплата, който е сложен на избираемо място и ще гласува закони. А всъщност е охранител", коментира в неделя Христо Петров пред Нова.

"Ахмед Ахмедов е шести мандат народен представител, със солидна експертиза. В партията пък е с ресор организационни въпроси". По думите й представителите на "Продължаваме промяната" "явно мерят нещата по себе си - случайно попаднали в Народното събрание", коментира Кръстева.

"Да, охрана съм - на правата и свободите на българските граждани, на човешките права, на гражданските и на политическите права и свободи. Не само аз, а и цялата ни парламентарна група, и цялото ръководство на партията, и цялата партия сме охрана", коментира Карадайъ след консултациите при президента Румен Радев.

#ДПС #Ицо Хазарта #Делян Пеевски #Мустафа Карадайъ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »