Изненада! Дичо бърка манджи и върти черпака в свое кулинарно шоу

Изненада! Дичо бърка манджи и върти черпака в свое кулинарно шоу
A A+ A++ A

Бившият вокалист на групата D2 Дичо Христов ще докаже, че е също толкова добър в кухнята, колкото и на музикалната сцена. Това изпълнителят на „Още от деца“ обяви навръх 48-ия си рожден ден. Повод за демонстриране на умения с черпака ще даде новото предаване на Христов. Епизодите на готварското си шоу той е кръстил шеговито „Чичо Дичо черпи“, като анонсира: „Очаквайте скоро кулинария и рецепти“.

В дом на предаването ще се превърне интернет. „Абонирайте се в YouTube на DICHOmusic за да можете да бъдете сред първите от това ново откачено изживяване!“, призовава певецът.

Авторът и главният герой на предаването не издава все още кога ще излъчи първия епизод от „Чичо Дичо черпи“. Въпреки това негови последователи смятат, че премиерата ще се състои около Никулден, а причината за това предположение е снимката, с която Христов позира за промоцията на епизодите. На кадъра звездата е с риба в ръка и се готви именно върху нея да покаже кулинарните си умения.

Готварството съвсем не е ново занимание за Дичо. Заедно с половинката си Карина Попова той е собственик на едно от култовите заведения в Синеморец. Самата тя пък преди четири години показа завидни умения в риалити предаването MasterChef.

#Дичо Христов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"