Андрей смачка Симеон на финала и грабна 100-те бона от "Игри на волята"

Андрей смачка Симеон на финала и грабна 100-те бона от "Игри на волята"
A A+ A++ A

Андрей успя да победи Симеон, който още в началото даде заявка да бъде големият победител в Игри на волята. Трета се класира единствената останала жена от дванадесетте Паулина, която се отличи с множеството си победи на арената. Това бяха тримата финалисти в Игри на волята.  Андрей, който се показа като тих, неконфликтен играч се справи перфектно в последната битка и спечели 100 000 лв.  Резултатът в битките между Андрей и Симеон до днес бе абсолютно равен и на последната битка на Арената стана ясно кой е по-добрият воин. Въпреки враждата им, след края на играта и двамата показаха взаимно уважение. „Ти беше по-добър от мен. Радвам се, че накрая си стискаме ръцете“, каза Симеон и поздрави големия победител. 24-годишната певица беше на косъм да се бори за голямата награда, но Симеон успя да стигне до финалната фаза на последната игра само секунди преди нея и така двамата с Андрей определиха победителя.

До полуфинала на предаването достигнаха петима души - Андрей, Симеон, Паулина, Стратимир и Неделчо. Стратимир и Неделчо отпаднаха точно преди големия финал на предаването в игра на нерви.

Игри на Волята беше белязано от ожесточената битка, обрати, неочаквани победи, загуби и.. Мани, която беше камъка на раздора и за зрители, и за участници. Последната седмица пък на предаването се проведоха ударни битки и елиминационни игри, в които отпаднаха любимци на зрителите и претенденти за голямата награда Борис, Рабухчиев и Елизабет. Точно преди обединението на племената си тръгна и Морунов, който мнозина също смятаха за фаворит за първото място.

#Андрей #победител

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »