Хазарта бесен! Съдът върна родителските права на бившата му!

Хазарта бесен! Съдът върна родителските права на бившата му!
A A+ A++ A

Ицо Хазарта, който доскоро беше известен като любимият рапър на републиката, а отскоро като новоизбран депутат от "Продължаваме промяната", отдавна води дело срещу бившата си съпруга Диана Котева. За съжаление финалът на сагата не е в полза на Хазарта. Върховният касационен съд отсъдил преди седмица да бъдат възстановени родителските права на майката над 17-годишната Аделина.

Това е последната инстанция, решението не подлежи на обжалване и е окончателно. Диана спечели делото в Софийския градски съд още през януари тази година, но Хазарта обжалва, защото се беше зарекъл, че голямата му дъщеря няма да види майка си, докато не навърши 18 години, и Върховният касационен съд трябваше да се произнесе окончателно.

Припомняме, че рапърът лиши Диана от родителските права върху момичето през 2015 и оттогава започнаха дългите съдебни битки между бившите съпрузи, които се развеждат през 2007 година, пише "Галерия".

"Правата над дъщеря ми Ади, които ми бяха грозно и престъпно отнети, са ми възстановени окончателно от ВКС. На господин депутата искам само едно да кажа: Христо, оттук до края на живота ти ще се молиш дъщеря ни да прилича на мен. Защото недай си боже някой като теб да се опита да постъпи с нея така, както ти с мен, тя ще се оправи. Бог да те благослови!“, изригна Диана срещу бившия си мъж в социалните мрежи.

Въпреки решението на съда обаче на майката ще й е трудно да възстанови връзката с дъщеря си, която не е виждала от седем години. Затова и тя ще се консултира с психолог как да поднови прекъснатите отношения. Заради решението на съда социалните би трябвало вече да се ангажират и да предоставят на Диана възможност да вижда детето си, защото до този момент това не се случваше, пише още изданието.

"Ицо не ми вдига телефона в дните, отредени ми за срещи от съда. Вратата не ми се отваря с мотива, че детето не иска да ме вижда. Ходила съм със съдия изпълнител, с полиция, със социалните, жалби съм подавала, но така и не успях. Допускам, че тя не иска да ме вижда, но ще направя всичко възможно да се чувства добре с мен, без да я настройвам срещу когото и да било", сподели Диана. Самата Аделина казала пред съда, че има желание да общува с майка си, ако тя зачита нейното мнение. Момичето е по-близко с татко си, който се грижи за него от малка.

#Ицо Хазарта #родителски права

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »