Пулев: Не искам много, само пояса на Кличко

Пулев: Не искам много, само пояса на Кличко
Кубрат Пулев даде специална пресконференция, която се проведе днес в столичния Пресклуб „България“, след победата си над Александър Устинов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Поясът на шампиона на Международната боксова федерация (IBF) в тежка категория Владимир Кличко е целта, която българският боксьор Кубрат Пулев ще гони, сподели сам той.

Пулев се надява очакваният двубой с Кличко през 2013 г. да се състои в България, но изказа разочарованието си, че в България няма финанси, а „въпросът винаги е в парите“, предаде БГНЕС.

В края на септември Кубрат Пулев спечели двубоя с Александър Устинов и се завърна в България с европейската титла и интернационалния пояс на IBF.

„Радостен съм, че успях да върна двата пояса обратно в България. Отстрани изглежда лесно, но на ринга не е така“, сподели той.

„Много е трудно за един боксьор да показва възможностите си на 100% на ринга. Има много фактори или противникът да не ти позволи. У Устинов нямаше страх, но имаше много уважение и респект, и това беше взаимно“, сподели още българският боксьор.

#Кубрат Пулев #Кобрата #Тервел Пулев #Александър Устинов #Беларус #IBF #Владимир Кличко

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »