Бившата на Орхан Мурад си смени името, върти кръчма

Бившата на Орхан Мурад си смени името, върти кръчма
A A+ A++ A

След като през последните години Шенай се пробва в различни професии, като дори стигна до шофьор на такси, сега тя реши да прави това, което умее най-добре, а именно да работи в заведение. Самата бивша на Орхан Мурад остава неоткриваема за коментар. За сметка на това тя е изключително активна във фейсбук. От страницата си в мрежата Шенай помоли приятелите си да й пожелаят късмет в новото начинание, но не разкрива и пред тях на каква точно позиция работи в ресторанта. Почитателите й, които драстично се увеличиха, след като се раздели гръмко с Орхан, предполагат, че тя е управител на пловдивската кръчма.

Освен че има ново работно място, Шенай реши да използва и българското си име, за да се представя пред аудиторията. Новият й профил носи името Вероника Кузева, а в него тя твърди, че ще приема само и единствено хора, които познава и им има доверие.

"Много скоро този профил няма да съществува, съжалявам, "приятели", но се налага. Имам нов, с малко, но истински хора. Тук в този профил приемах всички, защото взаимната ни работа с бившия изискваше повече контакти. Сега нямам нужда от това. Нещо ако съм ви обидила или наранила, моля да ми простите", написа в емоционално обръщение Шени.

Звездното семейство Орхан и Шенай Мурад се раздели в началото на тази година. Двамата все още делят един мезонет, тъй като не успяват да го продадат, за да разделят имуществото си и всеки да си хване пътя, напомня hotarena.bg.

#орхан мурад #Шенай #Вероника Кузева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай