Деница Василева – маникюрист и Тик Ток звезда, със съвети как да имаме хубави нокти

Деница Василева – маникюрист и Тик Ток звезда, със съвети как да имаме хубави нокти
A A+ A++ A

Интервю на Михаела Михайлова

Красивият маникюр е изкуство. Блестящите и гладки нокти предизвикват възхищение и завист у някои жени. Необходимо е да се грижите за ноктите си, както правите за всяка останала част от тялото си.

Красивите нокти и стилния маникюр са много важна част от женската визия. Именно заради това днес Ви срещаме с Деница Василева. Тя нашумя в социалните мрежи след като започна да показва работата си там. За кратко тя събра близо 36 хиляди последователя в Инстаграм и над 151 хиляди в Тик Ток. Коя е тя извън мрежата и как да имаме хубав маникюр - четете в следващите редове: 

 

-       Здравей, Деница! Можеш ли да се представиш с няколко думи на читателите ни?

Здравейте! Казвам се Деница Василева, на 24 години съм, родом от Плевен, но живея в Пловдив от 5 години. Работя от почти 5 години като маникюрист, а горе-долу година започнах да се занимавам с развитието на акаунтите си в социалните мрежи - ТикТок, Инстаграм и Ютуб.

- Какво те накара да станеш маникюрист? От кога работиш в този бранш?

Още когато бях в 11 клас моят приятел ми даде идеята да изкарам курса за маникюрист, покрай това, че мога да рисувам хубаво. От тогава не съм спирала да се занимавам с това, а както казах и по-рано - от 5 години вече професионално се занимавам с това.

- Имайки предвид постоянните външни въздействия, на които ръцете ни се излагат, според теб, какъв е начинът, по който можем да се грижим най-добре за тях?

Хубаво е да се прави ексфолиране на ръцете веднъж-два пъти в седмицата, с подходящ скраб, а за жените с по-суха кожа е добре да използват ежедневно качествен крем за ръце. Клиентите с напукващи се до рани кожички около ноктите, съветвам преди да заспят да се намажат със зехтин. Преди години моята учителка така съветваше жените с напукани пети.

- Кое е най-важното, което трябва да знаем, що се отнася до правилната грижа за ноктите?

Най-важното нещо е преди да се доверите на даден маникюрист да сте сигурни в неговите умения и качеството на материалите, с които работи. Много е опасно, ако материалите не са хипоалергенни, защото много лесно се отключват алергии към гел лакове, и в тази ситуация клиентката в бъдеще много трудно ще може да си слага професионален продукт върху ноктите.

 

 

@dg199196 🍂💅🏻🐍#fufufufu #tiktok #tiktokviral #fyp #tiktoktreanding #foryoupage #trending #justhavefun #fufu #foryou #tiktoklover #dgnails #newnails #🐍 #🍁 ♬ to the salon - char 😵‍💫

 


- Сподели нещо с нас за зимните тенденции в маникюра. Какво ще е модерно и какво не.

Тази година, поне засега, клиентките ми наблягат на по-изчистените и семпли модели, примерно - червен лак с няколко снежинки върху него. Разбира се, за жените, които обичат да имат по-разчупен дизайн по ръцете си, тази година ще са много актуални декорации с тигърчета, защото догодина е годината на тигъра по китайския календар.

- Има ли някакво правило, когато избираме маникюра си?

Най-важното е човекът сам да си харесва това, което е избрал .Маникюристът не трябва да налага мнението си, защото не са неговите ръце .Може все пак да даде съвет, но клиентката сама трябва да си реши.

- Естествена визия или дълъг маникюр? Кое избираш за себе си, а за клиентите ти?

 За себе си винаги избирам естествената дължина, защото ми е много по-удобно в ежедневието. Клиентките ми с по-забързано ежедневие също съветвам да изберат такъв маникюр.

- Посъветвай читателите ни как да изберат добър професионалист?

В днешно време има толкова много колеги, че този избор е наистина трудна задача. Най-лесният начин е като добре проучат мястото, на което ще идат. Могат да проверят в социалните мрежи, а най-добре е когато имат позната, която е била или е настояща клиентка на салона.

- Ти нашумя много в Тик Ток, където показваш работата си. Как реши да се занимаваш с видеосподеляне.

Съвсем случайно започнах и се превърна в мое хоби. Доставя ми голямо удоволствие да съм полезна на аудиторията си и да ги забавлявам с интересни видеа.

 

@dg199196 Леко сме пристрастени в салона😅А вие към кое сте пристрастени?#tiktok #toffeenutlatte #starbucksbulgaria #starbucks #coffee #fyp #justhavefun ♬ Follow me - ✰𝒍𝒊𝒅𝒆𝒓𝒎𝒐✰

 

 


- Какво обичаш да снимаш?

Освен да снимам работата си за мен е голямо удоволствие да снимам транзишъни, в които показвам облеклото си за деня, защото дрехите са моя голяма страст още от дете. Често се старая да включа и видеа, в които мога да стимулирам аудиторията си да искат повече от себе си и да се стремят да постигат целите си.

- Маникюр или видеа, коя е твоята страст?

Разбира се, че маникюрът! Но и видеата ми се превърнаха в голяма моя страст. Нямам ден, в който да не съм снимала нещо и се надявам да продължа да го правя още дълго време.

 

#нокти #маникюр

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »