Предимно слънчев ден, температурите леко се повишават

Предимно слънчев ден, температурите леко се повишават
A A+ A++ A

Атмосферното налягане е по-ниско от средното за декември - ще се понижава. През деня над страната ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен, по северните склонове на планините - временно силен югозападен вятър и с него дневните температури ще се повишат, максималните ще са между 9° и 14°. Привечер от запад облачността, средна и висока, ще започне да се увеличава, сочи прогнозата на НИМХ.

Над планините ще преобладава слънчево време. Привечер от запад облачността ще се увеличава. Ще духа умерен, по високите и открити части - силен югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 6°, на 2000 метра - около 0°.

По Черноморието ще духа умерен и временно силен вятър от юг-югозапад. Ще бъде предимно слънчево. Максимални температури на въздуха: 13°-15°. Температурата на морската вода е 12°-14°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 38 мин. и залязва в 16 ч. 54 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 16 мин. Луната в София изгрява в 5 ч. и 1 мин. и залязва в 15 ч. и 36 мин. Фаза: два дни преди новолуние.

#времето

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »