Край на приятелството между Андрей и Елизабет от "Игри на волята"? (ВИДЕО)

Край на приятелството между Андрей и Елизабет от "Игри на волята"? (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Приятелството на Андрей и Елизабет в "Игри на волята" е само привидно и за пред камерите. Или поне за едната страна в тази странна групировка, стана ясно от Андрей. 

След като форматът приключил, двамата не са се виждали и не си говорят. А Андрей меко казано хвърля огън и жупел по гимнастичката, която явно го е използвала, за да стигне по-напред в играта. 

"Не е каквато изглеждаше като поведение. Не искам да говоря с нея и да й слушам оправданията", заяви във видео чат той. От него разбрахме, че след отпадането й от шоуто му се е обидила и спряла да си вдига телефона. 

Това навява на мисълта, че вероятно в някои от следващите епизоди двамата ще се изправят един срещу друг и е твърде вероятно Елизабет да отпадне именно от Андрей. От подсказките му поне разбрахме, че не тя печели формата, което е облекчение за зрителите, които я намразиха покрай злобните коментари и задкулистни игрички. 

На клипчето е видимо, че Андрей е бесен на приятелката си от формата и жестоко съжалява, че й е подал ръка и цели три месеца я влачи на гърба си, за да оцелее и да бъде сред финалистите. Припомняме, че Елизабет е в обтегнати отношения и с Красима и Габриела.

@naydenovv.n #игринаволята #fyp #андрей #live #елизабет #въпроси #отговор #бойци❤️ #шампиони💛 #игринаволята2021 ♬ original sound - 𝓝𝓲𝓴𝓸𝓵𝓪𝔂

#Игри на волята

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »