Молитви за късмет вършат чудеса

Молитви за късмет вършат чудеса
A A+ A++ A

Късметът е общо понятие. Един път той е пари, друг път любов, понякога успешно развиване на събитията. Днес търсим късмет в работата, утре – за децата.

 

Молитвите за късмет са две разновидности:

 

Конкретна молба за определен случай. Такива молитви се отправят преди изпит, преди интервю за работа, преди операция, преди всякакво важно събитие. Може да очакваме нещо малко, но съкровено – да срещнем любимия, да се сдобрим, да се сприятелим…;

Молитва за отключване на късмета. От нея се нуждаем за промяна на съдбата. Ако сме забелязали, че делата ни не вървят, нерядко губим и изпадаме в неблагоприятна ситуация, можем да предположим, че късметът ни е заключен, изпаднали сме в в немилост.

Молитвите от първия вид се отправя еднократно или малко на брой пъти преди събитието, а за подобряване на съдбата си се молим дълго и упорито, докато започне да се усеща благоприятна промяна.

Ако постоянно ви преследва лош късмет и изпадате в неблагоприятна позиция, не се обявявайте за неудачник. Всичко е временно и може да се излекува.

 

Гледайте на неуспехите като на нещо временно, като на неблагоприятен период, който ще отмине. И потърсете помощ, защото лошите периоди са наистина трудни за изтърпяване.

 

Ако страдаме от липса на късмет и всичко ни е наопаки, се отнасяме към Богородица или светите Георги или Никола. Арх. Михаил е чудесен, ако се нуждаем от закрила и от малко силова намеса в ситуацията.

Майко Богородице, праведна и свята,

 

помоли се за мене, съдействай ми да се избавя от всички зли мисли,

от всички зли сили, които ми пречат в живота.

Облекчи пътя ми, да се изчисти бъдещето ми, да се разбягат враговете ми.

Изпълни ме с добрина и светлина, за да привличам в живота си само добрини,

късмет и успех във всяко свое начинание.

Майко, закриляй ме и ми помагай!

 

Благодаря ти. Нека Бъде! Амин!

 

Молитвата към св. Никола е супер силна. Той не оставя без внимание просбите. Молитвите към него са ефективни, особено ако уважим иконата му.

 

Свети Никола, Чудотворче,

 

свети застъпнико и благодетелю, вземи ме под крилото си и ми помагай.

Моля те, закриляй ме от всяко зло и от зли очи.

Дай ми заслон в живота, помагай на мен и близките ми.

Направлявай ръката ми, отклонявай неуспеха, дай ми помощ във всяка моя работа.

Най-смирено те моля за твоето свято застъпничество.

 

В името на Бога, помогни! Амин!

В православието има уникална молитва, която гарантирано отключва късмета на вярващия човек. Уникалното й е, че в нея няма конкретни молби, вярващият за нищо не се моли. Той само контактува  с Бога чрез неговите тайни имена. Произнасянето им отваря Вселената и създава мощен енергиен поток.

 

Такава молитва трябва да се чете минимално 40 дни или до отключване на късмет. Щом късметът се отключи, се продължава известно време с благодарствена молитва.

 

Господи, възхвалявам името Ти.

Ти, Благодетелний, Милосърдний, Величествен, Свят, Умиротворяващ, Защитник на хората, Могъщ, Изначален, Творец, Създател, Придаващ форма, Истинен, Мъдър, Добротворецо, Прощаващ, Даряващ, Откриващ, Знаещ, Разширяващ се, Възвисяващ, Всевиждащ, Разрушаващ, Неуловим, Справедлив, Всичко Виждащ, Всичко Чуващ, Милостивий, Великий, Исцеляващ, Благодарителю, Всевишни, Великолепни, Пазителю, Подкрепа наша, Отзивчивий, Всеобхватния, Щедри, Поддържащ ни, Славни, Любящи, Мъдри, Възкресяващ, Въдворяващ Правдата, Укрепващ, Почитаеми, Силни, Твърди, Защитнико от огън и вода, Покровителю, Начало на всичко видимо и невидимо, Жизнеутвърждаващи, Вечно жив, Без начало и Без край, Вечни, Могъщи, Тържествуващи, Благородни, Уникални, Единствен, Първи и Последен, Явен и Скрит, Възвишений, Добрий, Господ на Величието и Щедростта, Безпристрастни, Светлина наша, Ръководителю, Насравним, Прекрасен, Търпелив Бог мой,

Слава тебе!

Източник: Съновник.бг

#молитви #късмет #чудеса

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »