Предсказанията на Ванга за 2022-а: Глад, катаклизми и извънземни

Предсказанията на Ванга за 2022-а: Глад, катаклизми и извънземни
A A+ A++ A

Баба Ванга предсказа поредица от събития и повечето от тях вече се изпълниха: разпадането на Съветския съюз, трагедията на 11 септември 2001 г., смъртта на принцеса Даяна, аварията в Чернобил са само някои от нещата, които тя е видяла преди да се случат.

Изследователите на известната ясновидка твърдят, че 85% от нейните прогнози са изпълнени до този момент.

Родена е през 1911 г., а истинското ѝ име е Вангелия Пандева Гущерова. На 12-годишна възраст загубва зрението си вследствие на внезапна буря, при която е грабната от силен вятър и след дълго търсене бива открита, затрупана с камъни и пръст в една нива. Баба Ванга почина през 1996 г. на 85-годишна възраст, като с течение на времето са написани няколко книги за живота и предсказанията ѝ.

Баба Ванга предвижда за 2022 г. множество природни бедствия, които ще сполетят човечеството, както и възможни войни и неочаквани политически промени. Да се надяваме, че мрачните предсказания на българската пророчица няма да се сбъднат...

Ето какви са предсказанията на Ванга за 2022 година:

Смъртоносен вирус, открит в ледник

Ледниците се топят поради глобалното затопляне и учените ще открият опасен вирус, който ще се разпространи много бързо, което ще доведе до смърт на хора и животни.

Липса на питейна вода

Замърсяването ще достигне максимални нива, а питейната вода ще се превърне във все по-важен ресурс в световен мащаб, цената ѝ ще се повиши, защото ще бъде трудно да се намери.

Ще взаимодействаме с интелигентни същества от други планети

Извънземни кораби ще атакуват Земята, ще вземат хората в плен.

Човечеството ще бъде засегнато от тежък глад поради изменението на климата

Хората ще трябва да ядат бръмбари, листа и кал, за да оцелеят. Това, което се случва на всички континенти, е подобно на това, което виждаме във филмите на ужасите. Нахлуването на скакалци от Африка ще засегне зърнените култури и ще доведе до гладуване на населението, което също ще доведе до въоръжен конфликт между нациите.

Планетата Земя е застрашена от суша и наводнения

САЩ ще регистрират през 2022 г. най-тежката суша в историята на метеорологичните и климатичните рекорди. Много страни ще имат унищожени посеви, пожари ще горят в горите, реките ще намалят потоците си. Другата част на земното кълбо е преследвана от дъждове, както никога досега, столицата на Китай, Пекин, е превзета от водната стихия, при която стотици хора ще загинат. Дъждовете няма да пощадят и Япония, а гладът ще опустоши най-бедните части на африканския континент.

Виртуални реалности, в които можем да се загубим напълно

Прекарването на време в тези виртуални реалности може да доведе до нарушения на паметта и ученето и да превърне хората в истински зомбита.

Източник: Една.бг

#Ванга #предсказания #2022

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »