Уж хрисимата Мира Добрева яхна метлата, скочи на фенове

Уж хрисимата Мира Добрева яхна метлата, скочи на фенове
A A+ A++ A

Вече месец Мира Добрева седи в стола  на Драгомир Драганов в най-рейтинговото предаване на националната телевизия "БНТ на 60".  Смяната стана тихомълком, а някои зрители въстанаха срещу изритването на Драго Чая и не спират да търсят сметка на журналистката,  писа "Ретро".

 

Във Фейсбук профила й ежедневно се разразяват скандали със селски привкус, а известната с лабилните си нерви тв-водеща за пореден път доказа, че не търпи критика, дори и от своите фенове. Почитателка на Добрева - Веска Ганчева пише под нейна снимка "Мира, върни "БНТ на 60" на Драгомир Драганов. С теб не е същото! Скука".

 

Добрева веднага скочи и изсипа тонове обиди.

 

"Върни го ти. Сигурно ще можеш по-успешно от мен. Вероятно ще е по-интересно. Като гледам каква си хубава, сигурно си родена за телевизия. Даже и за  директор си готова. Нали? Разбираш ли от футбол? И него викам да оправиш. Че и там голяма скука", пише Добрева на възрастната дама.

 

Друга Фейсбук потребителка Милена Радослава също решава да изрази мнението си. "Не се сърди, но наистина не си за това предаване "БНТ на 60". Разбери го. Не изпращай нас, ние имаме с какво да се занимаваме", пише тя.

 

Добрева не остава длъжна. "Ръководството на една медия решава кой къде да бъде изпратен. Никой не може да се самопостави на екрана. Ако можеше, такива като вас да са най-отпред. Защото аз не съм за това предаване, а вие непременно сте, нали? И като имате с какво се занимавате, защо се занимавате с мен?  Я марш оттук", атакува журналистката.

#мира добрева #БНТ #обиди

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай