Моделка за Марадона: Изнасилваше ме цели нощи, научи ме да пия и да се дрогирам

Моделка за Марадона: Изнасилваше ме цели нощи, научи ме да пия и да се дрогирам
A A+ A++ A

Топ моделът от Куба Мавис Алварес разкри наскоро, че е имала бурна връзка с легендарния футболист Диего Армандо Марадона, но пред аржентинския портал “Infobae” този път тя призна, че Ел Пибе я е изнасилвал няколко пъти. Това се е случило през 2001-а година, когато Мавис е била на 17-годишна възраст.

„Марадона покри устата ми, за да не крещя. Не казвах нищо, а той ме псуваше. Моята майка дойде в този ден до хотела, за да ме види. Бяхме в Хавана, но Диего не отвори вратата. Майка ми позвъня на вратата, но той отказа да отвори. През това време ме грабна отново – това се случи”, гарантира Алварес.

„Тя трябваше да си тръгне, след като той не ѝ отвори вратата. Не ми позволи да викам и не ме пускаше да излизам. Само ми казваше да мълча и да правя, каквото той поиска”, продължи моделът.

„Бях лимитирана да правя каквото искам. Не можех нищо – нито да напусна хотела, трябваше ми разрешение да изляза от стаята. Не можех да ходя без охрана. Това беше неговото желание”.

Алварес също така призна, че Марадона поискал от нея тя да уголеми гърдите си: „Той настоя за това и каза, че ще ми плати операцията на гърдите, за да ме гледа с други очи. Приех, защото вече бях определила дата за моя операция”.

Мавис си спомни и друг епизод на насилие, свързан с Диего. „Един ден на телефона му позвъня Клаудия (първата му съпруга), но той спеше. Аз вдигнах и тя ми каза: „Коя си ти, защо отговаряш на мобилния телефон на Диего”? Тогава той се събуди, изтръгна телефона от ръцете ми и го разби в стената. След това ме грабна, хвърли ме на леглото и започна да ми бие шамари, обиждайки ме. „Никога повече не вдигай мобилния ми телефон”, крещеше той. „Беше класическо изнасилване на жена”.

Жената разказа още, че Марадона я е принудил да употребява наркотици. „Точно той ме вкара в света на зависимости. Не се интересувах допреди от тях, не пушех, не пиех. Малко по малко той ме запозна с алкохола. Тогава той настоя да пробва дрога и успя, тъй като искаше да съм до него цяла нощ и да правим секс”, коментира още Алварес.

Накрая Алварес призна, че нееднократно е мислила за самоубийство. „Мислех да сложа край на живота си на  няколко пъти”, завърши Мавис Алварес.

Припомняме, че Диего Марадона почина на 25-и ноември миналата година, като почти 365 дни по-късно все още се разследват обстоятелствата около смъртта му от аржентинските власти.

#Диего Марадона #мавид алварес

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай