Подпийнал турски тираджия опита да подкупи ченгета, арестуваха го

Подпийнал турски тираджия опита да подкупи ченгета, арестуваха го
A A+ A++ A

Турски водач на камион е опитал да подкупи полицаи в Русе, след което е бил арестуван и срещу него е образувано бързо производство, съобщава областната дирекция на МВР в Русе.

 На 20.11.2021г. около 03:25 часа екип на Второ РУ е бил изпратен на сигнал за катастрофа с товарен автомобил на бул. "Тутракан" в Русе, в района на пристанищния комплекс Русе-Изток. На място униформените установяват турски влекач с марка "Волво" с ремарке, управляван от 57-годишен мъж.

"Шофьорът лъхал силно на алкохол и имал некоординирани движения и реакции. При проведения разговор, водачът заявил, че според него се намира на ГКПП – Дунав мост", разказват от полицията. Повикан е екип пътни полицаи, за да го изпробват за употреба на алкохол, но той отказал теста с техническо средство.

Служителите на Пътна полиция се оттеглили в служебния  автомобил за да оформят документите по случая и докато те вършели това, водачът се приближил  към патрулката на Второ РУ и когато полицаите  отворили предната дясна врата, за да разговарят с него, той хвърлил две банкноти  от по 20 евро вътре - на пода пред предната дясна седалка. За случая са информирани разследващите.

Извършен е оглед на място, иззети се двете банкноти с номинал от по 20 евро. Шофьорът е задържан и  отведен във Второ РУ. Образувано е бързо производство за предлагане на подкуп.

#Русе #турски тираджия #подкуп #арест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »