Чист е! Новоизлюпеният депутат Ицо Хазарта спря алкохола и дрогата

Чист е! Новоизлюпеният депутат Ицо Хазарта спря алкохола и дрогата
A A+ A++ A

Рап звездата Христо Петров – Ицо Хазарта, който като част от „Продължаваме промяната“ сътвори фурор на изборите и не само влезе в парламента, но и спечели безапелационно лидерската битка с Бойко Борисов в 25-и избирателен район в София, е променил напълно начина си на живот през последните месеци.

Близки до новоизлюпеният депутат са категорични, че Ицо Хазарта напълно е спечелил битката с наркотиците и вече не свива дори от любимата си марихуана, която пуши от 16-годишен. В пика на музикалната си кариера лидерът на „Ъпсурт“ често бе обвиняван от критиците си, че пропагандира дрогата в песните си и че е редовен консуматор на забранени субстанции.

„Христо не е посягал към кокаина от поне 5 години, малко преди да се раздели с колегите си от „Ъпсурт“. Именно желанието му да се оттласне от дрогата е основната причина, заради която той заряза останалите от рап бандата. Основният двигател на промяната у Хазарта не са Кирил Петков и Асен Василев, а половинката му Женя“, твърдят приятелите на 41-годишния народен представител, пише „Уикенд”.

Миналата пролет Ицо Хазарта окончателно скъса с „Ъпсурт“ и подхвана самостоятелна кариера, което освен овации му донесе и негативи. Обиден от решението му, дългогодишният му съратник Буч му посвети рап поемата „Гръбнакът на медузата“, в която разкри, че Хазарта е пристрастен към белия прах. В лириката си Буч пророкува и че Христо Петров ще стартира политическа кариера: „голем капацитет, арогантно-нагъл бизнесмен – готов за кмет“.

Разказите на Буч за честата употреба на наркотици от Ицо Хазарта не бяха приети като голяма сензация, тъй като рап звездата неведнъж е бил засичан в странни състояния по време на своите участия.

Иначе масовата мълва, че Ицо Хазарта не само пуши трева, но и шмърка кокаин тръгна покрай участието му във „ВИП брадър“ през 2011 г., когато той във видимо превъзбудено състояние избълва серия от каруцарски псувни по адрес на фолкпевицата Камелия. Тогава за малцина зрители остана в тайна, че Христо Петров е порядъчно наквасен и с напудрен от кокаина нос.

Увлечението на Ицо Хазарта към дрогата обаче вече е в миналото заради приятелката му Женя Димова, с която изпълнителят живее под един покрив от няколко години. Двамата са родители на две дъщери – Лора и Юлия, като последната му щерка се роди само преди няколко месеца. Именно след раждането на Юлия тази пролет Ицо Хазарта е спрял окончателно дори и марихуаната, свидетелстват приятелите му. Рап звездата е баща и на трета дъщеря – порасналата Аделина, която е от разтурения му брак с хубавицата Диана.

Хазарта е в ледени отношения с екс съпругата си Дияна, с която води и съдебни дела. През 2007 г. двамата се разделиха заради Женя, а дъщеря им Аделина остана при баща си, а не при майка си. Бившата съпруга обаче обвинява Хазарта, че й е отнел детето неправомерно и дори заведе дело срещу него в Съда за защита правата на човека в Страсбург заради отнетите й родителски права.

Решението на международния съд още се чака, но Ицо Хазарта не дава вид да е притеснен от офанзивата на бившата си. Рап звездата един-единствен път коментира проблемите с екс жена си. Според него, Дияна е оставила 2-годишната им щерка в България, за да емигрира в Англия и оттогава той и любимата му Женя са ангажирани с отглеждането на първородната му дъщеря.

„Женя, която преди беше част от балета на „Ъпсурт“, успя да промени мирогледа на Христо – убеди го, че ако иска да започне нов живот, ще трябва да се раздели с приятелите си от групата, които го подтикваха към дрогата. Превърна го в порядъчен и здраво стъпил на земята човек“, хвалят приятелката на Ицо Хазарта приятелите му. Според думите им, Христо Петров вече се е превърнал в домошар и в любящ родител, който отделя почти цялото си внимание и енергия за семейството.

„Хората знаят, че аз не съм живял като свещеник и ако има атаки те ще бъдат в тази насока, защото аз нищо не съм откраднал, не съм убил никой, не съм измамил, не съм участвал в обществени поръчки. Но от друга страна съм правил много грешки и глупости. Така, че очаквам и съм сигурен, че ще има удари. Никой не е готов за това“, застрахова се в навечерието на изборите срещу евентуални атаки за наркоминалото му Ицо Хазарта.

Пред свои близки 41-годишният новоизлюпен депутат споделя, че както и да се развие кариерата му оттук-нататък, той със сигурност никога повече няма да се върне към дрогата. „Най-големият ми проблем беше марихуаната, тъй като пушех от сутринта и забравях да гоня ежедневните си задачи. Сега съм чист, с избистрено съзнание и мозък и пращя от енергия“, доволен е от себе си депутатът Христо Петров.

#Ицо Хазарта #дрога #алкохол

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"