Илиян с нова порция ЗАПИСИ на Джулиана Гани

Илиян с нова порция ЗАПИСИ на Джулиана Гани
A A+ A++ A

Илиян Найденов, доскорошната половинка на Джулиана Гани, продължи със серията скандални записи, чрез които изобличава меко казано грозната страна на популярната силиконка. В новата порция фитнес инструкторът осветлява трудни за осмисляне думи от истеричната танцьорка и риалити звезда. В тях Джулката заплашва, крещи и прави невъобразими панаири. И то пред общото им дете със здравеняка. Тя в прав текст говори как я "шпорят" чужди, млади мъже и то пред малкия Давид, как ще продължи да удря в лицето Илиян докато той шофира, а на задната седалка е детето, защото не й пука от катастрофа. И още куп псувни, грозни обиди и страховити признания от страна на тунинг гърлата от Пловдив.

Чуйте потресаващите записи на Джулката ТУК

ЕТО ГО ЦЕЛИЯ ИЗОБЛИЧАВАЩ ПОСТ НА ИЛИЯН НАЙДЕНОВ:

Качвам това видео с огромно нежелание! За пореден път мълчанието ми по темата не беше оценено. Не разбирам защо Джулиана държи да публикуваме всичко и да се обясняваме в мрежата, но ето и моето право на отговор спрямо днешните и твърдения!

Искам да ви кажа, че НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ да публикувам нищо, освен ако това не се случва с цел да се защитя. Така е и днес!

Нямам намерение да кача собственото си дете в ничия кола, а още по-малко с човек, твърдящ 3 седмици по-рано, че катастрофата е съдба и не му пука дали е възможно да се случи! (Запис 25.10)

Също така не смятам, че поведението (чуйте записа от 3 ноември) на Джулиана отговаря на нормалното за една майка!

Моля ви, предайте и (защото съм блокиран навсякъде), че за мен е неприятно и не искам да се обясняваме в социалните мрежи. Обяснете и, че никога не тръгнах да я нападам и да публикувам каквото и да било първи! Не искам и да го правя! Още по-малко ми се иска да навлизаме в доказателства, които посочват и дават информация за голям брой трети лица.

Дано Джулиана прецени, че вземането на решение за нашето дете е по-важно от това дали е имало хейт и какъв точно е интереса на потребителите. Дано след 3 дни (когато очаквам отново да стихне драмата) да не реши, че имаме нужда от нова доза внимание!

НЕ МИ Е ВАЖНО И НЕ ИСКАМ ДА ЗНАМ МНЕНИЕТО НА НИКОГО! ВАЖНО МИ Е ДЕТЕТО И ТОВА ДА СПРЕМ НАВРЕМЕ, ОСИГУРЯВАЙКИ МУ ПРЕКРАСЕН ЖИВОТ! БЛАГОДАРЯ!

#семеен скандал #Джулиана Гани #Илиян Найденов #записи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »