"Стани богат" се завръща на 20 декември с водещ Джаро

"Стани богат" се завръща на 20 декември с водещ Джаро
A A+ A++ A

Легендарна телевизионна игра, световен бранд с милиони фенове по целия свят и 20-годишна история у нас  – „Стани богат“, се завръща на 20 декември. Всяка делнична вечер от 18:00 часа каналите на bTV ще бъдат запазена територия за хората, които обичат да тестват знанията си и да научават интересни нови факти, докато получават признание за широката си обща култура. 

В празничните вечери в края на годината цялото семейство ще се забавлява в компанията на харизматичния водещ Михаил Билалов, който ще посрещне в студиото на шоуто много и любопитни нови участници. Всички, дръзнали да седнат на стола на богатството, не само ще претендират за спечелването на 100 000 лв., но и ще демонстрират невероятен хъс и знания , докато разкриват интересни факти за самите себе си. Зрителите в юбилейната година на формата ще станат свидетели на динамична игра, която със средствата на качествената телевизионна продукция ще се превърне в своеобразен празник на човешкото любопитство към света.

„Стани богат“ е предаване, с което израснаха няколко поколения. Предаване, което възпитава, казва Михаил Билалов. - Живеем във време, в което информацията е навсякъде, а знанието е дефицит, така че за мен е чест, но и отговорност да съм част от шоуто. Тази година „Стани богат“ в България става на 20 и каня всичките му фенове да празнуваме заедно в ефира на bTV.  Гледайте тази велика игра, защото в новия сезон имаме участници без аналог, които са истински празник за ума“, допълва водещият.

Знаменитото шоу, в което познанията могат да бъдат възнаградени с голямата награда от 100 хил. лева, ще отбележи второто си десетилетие с нови елементи в регламента и редица изненади. Предаването ще предложи много нови знания, модерен хумор и качествено развлечение за цялото семейство. 

„Стани богат“ е една от най-обичаните и чакани продукции в българския ефир този сезон. Емблематичното предаване е по лиценз на Sony Pictures Television и е първото по рода си, реализирано в България.  С ежедневните делнични епизоди, bTV затвърждава стремежа си да поднася качествено съдържание на своите зрители и то в момент, в който интелигентни игри за знания с голям награден фонд липсват в родния ефир.

#Стани богат #Михаил Билалов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »