Орлин призна, че е удушил жена си Евгения със стреч фолио, а баща му - че е натъпкал трупа в куфар

Орлин призна, че е удушил жена си Евгения със стреч фолио, а баща му - че е натъпкал трупа в куфар
A A+ A++ A

Съдът остави в ареста съпруга и свекъра на жестоко убитата Евгения Владимирова. 33-годишната жена беше обявена за изчезнала и издирването продължи близо месец. Тялото ѝ беше открито преди дни във водоем. Решението на съда не е окончателно. 

Направихме с баща ми пълни самопризнания, съжалявам за извършеното, каза пред съда 36-годишният Орлин Владимиров, съпруг на Евгения. Жената била задушена с няколко намотки стреч фолио около носа и устата. Това казаха от прокуратурата пред съда.

Според обвинението около 14.00 часа на 13 октомври съпругът ѝ Орлин умишлено умъртвил жена си в семейното им жилище. След това неговият баща Пламен качил тялото в личния си автомобил с куфар и го изхвърлил в хвостохранилище край Перник.

От прокуратурата заявиха, че са събрани множество доказателства за престъплението, а съпругът на Евгения казал на разследващите къде е изхвърлил мобилния ѝ телефон. Баща му показал къде е изхвърлил тялото.

Орлин и баща му потвърдиха пред съда, че са направени самопризнания и казаха, че съжаляват за стореното. Защитата поиска по-лека мярка за свекъра на Евгения заради лошо здравословно състояние.

Майката на Орлин също е знаела за убийството, а какъв точно е бил мотивът за него засега остана тайна, но скоро ще се разбере.

#убийство #Евгения Владимирова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"