Илиян попиля Джулиана Гани с нови ЗАПИСИ: Шефът на ГДБОП спи с мен, ще излъжа, че ме биеш

Илиян попиля Джулиана Гани с нови ЗАПИСИ: Шефът на ГДБОП спи с мен, ще излъжа, че ме биеш
A A+ A++ A

Наскоро популярната силиконка и риалити звезда Джулиана Гани обяви публично, че отива на развод с бащата на детето си - фитнес инструктора Илиян Найденов. Пловдивчанката, която обича да демонстрира благосъстояние и класа, насмете Илиян и дори пусна негови чатове, които уж доброжелателка му пратила, за да изобличи щенията му за интимност с друга жена. 

Довчера фитнесинструкторът Илиян запазваше мълчание по темата, но първо обясни, че чатовете са нарочно изтипосани и той е знаел, че му се готви капан, а за доказателство пусна вчера няколко меко казано скандални записа. На тях Джулката сипе страшни закани към него, а най-лошото е, че позлва за оръжие и детето им заплашвайки, че не й дреме и ще го прати в интернат, само и само да навреди на таткото.

Днес пък Илиян Найденов, който май ще се окаже не насилникът, а жертвата в сагата, поднесе нови изумителни факти от съжителството му с тунингованата отвсякъде дама:

"От месеци насам живея с четири основни и ежедневни заплахи! Ще ги степенувам по важност за мен!

1. Ще ти взема детето и ще се погрижа да не го видиш повече.

2. Ще те убия, намушкам, заровя и т.н.

3. Ще кажа, че ме биеш и ще те вкарам в затвора.

4. Ще ти съсипя бизнеса и ще агитирам всички срещу теб и продуктите ти.

За мое съжаление имам достатъчно трезва мисъл за да преценя, че е напълно възможно всяка от тях да бъде осъществена. Това е и причината, поради която не си тръгнах много отдавна. Всеки може да говори отстрани и да съди. Не се сърдя на никого, но не знаете какво е да слушаш ден след ден за „какви връзки ще се използват срещу теб“ и „съдът в България дава детето на майката каквото и да се случи“. За бизнеса даже няма да коментирам.. хич не ми е приоритет в момента. Качвам тези 2 записа с ясното съзнание да се защитя и насоча органите на реда ако с мен се случи нещо. Може да не ви звучи сериозно, НО аз не искам да се окаже, че институции, хора и групировки могат да ми навредят. Твърде много пъти съм заплашван с това! Държа да отбележа, че всички доказателства за случващото се с мен от месеци са предадени на няколко души и ако с мен се случи каквото и да било ще бъдат посочени всички хора, свързани с Джулиана Гани и нейните действия през последната половин година!

Най-лесно е да кажете „тя е афектирана“, но запомнете думите ми – имам стотици подобни ситуации и доказателства. С времето ще видите, че това не е афект а перманентно поведение към мен. Има по висш съд от гражданския! Бог ни гледа! Той знае всичко и пред него съм чист. Очаквам поредица от удари срещу мен. И вие очаквайте! Защото 10 дни се молих на все още настоящата си съпруга да не сме глупаци и да имаме разбирателство за доброто на детето. Тя ме излъга десетки пъти, че ще направим споразумение, но това беше за да си стоя кротко докато ми готвят удар след удар в гръб. В момента се търсят именно тези връзки, с които съм заплашван дълго. Слава богу в доказателствата ми има всичко, най-вече имена! Целите записи, дълги часове, ще се представят пред съда. Както са записани – така."

ЧУЙТЕ ЗАПИСИТЕ ТУК

#Илиян Найденов #Джулиана Гани #семеен скандал

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »