Ще се търсят неустойки от Ванеса Мей

Ще се търсят неустойки от Ванеса Мей
Световноизвестната цигуларка успя да ядоса близо 5000 души, като закъсня с 2 часа за концерта си. Снимка: nnm.ru
A A+ A++ A

Организаторите на концерта на Ванеса Мей ще търсят неустойки от нея заради хаоса по време на концерта й в НДК в събота вечер.

Цигуларката закъсня със започването на концерта си с близо два часа. В това време хората, закупили билети за представлението, чакаха прави пред залата. Сред тях имаше деца, бременни жени и възрастни хора.

Желанието на организаторите на събитието е да обезщетят феновете на Мей, които останаха разочаровани от поведението й и я освиркаха при появата й на сцената.

„Тази неприятна ситуация се получи не по наша вина, а заради безотговорното отношение на артиста към поетия ангажимент. Тя не си спази договора, според който трябваше да излезе в 20 ч. Постоянно се звънеше на мениджъра й, за да й се обясни, че хората се изнервят“, заяви в понеделник сутрин за bTV Гани Куршумов, управител на фирмата организатор  на концерта.

Той допълни, че Мей е труден и педантичен човек и капризите й са „дошли до гуша“ на организаторите. Куршумов подчерта, че хонорарът й е изплатен предварително.

Феновете на Мей са категорични, че музикантката се е подиграла с пет хиляди души. Някои от тях са застанали до сцената при започването на концерта и са призовали останалите да проявят уважение към себе си и да напуснат залата.

#Ванеса Мей #концерт #цигулар #музикант

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"