Прогноза за времето от НИМХ

Прогноза за времето от НИМХ
A A+ A++ A

Атмосферното налягане ще се повиши още и ще бъде значително по-високо от средното за ноември.

Сутринта на места в равнините и низините ще има мъгла или ниска слоеста облачност, които в крайните източни райони от страната ще се задържат почти през целия ден. Над останалата част от България ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 8° и 13°, сочи прогнозата на НИМХ.

Над планините ще бъде предимно слънчево, но в сутрешните часове по върховете ще е мъгливо. Ще духа умерен до силен вятър от източната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 7°, на 2000 метра - около 3°.

Над Черноморието ще преобладава облачно и мъгливо време. На отделни места ще преръмява. Ще духа умерен вятър от изток-североизток. Температурите ще са без съществен дневен ход и максималните ще са между 8° и 11°. Температурата на морската вода е 15° - 16°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Слънцето в София изгря в 7 ч. и 12 мин. и залязва в 17 ч. и 09 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 57 мин. Луната в София изгрява в 13 ч. и 17 мин. и залязва в 22 ч. и 31 мин. Фаза: един ден преди първа четвърт.

#времето

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »