Неизвестни факти за сериала Squid Game, които ще ви шокират

Неизвестни факти за сериала Squid Game, които ще ви шокират
A A+ A++ A
Сериалът Squid Game без превзе целия свят и спечели сърцата на милиарди. Това едва ли щеше да се случи без завладяващия сюжет, силната актьорска игра и вълнението, което създава у зрителя.
 
Даваме си сметка колко много работа е вложена във всеки един детайл и това ни кара да се възхищаваме на продукцията още повече. И все пак се оказва, че има толкова много неща, които не сме знаели за култовия сериал. Нямаме търпение да ги споделим с теб! Можеш да посетиш куклата убиец от сериала Ние не сме много сигурни дали бихме го направили, но всеки има шанса да види на живо това роботизирано изчадие от първата игра. Ако искаш да го направиш ще трябва да посетиш окръг Джинчхон, селски район на около три часа северно от Сеул. Гигантската кукла стои на входа на музей, наречен Macha Land и няма да те убие наистина, разбира се! Трябвало е да бъде филм Създателят на Squid Game Hwang Dong-hyuk първоначално си представя продукцията като филм, когато започва работа по нея през 2008 г. Като се има предвид репертоара на създателя от успешни филми като Silenced, The Fortress и Miss Granny, това не е изненада. След като продукцията придобива формата на сериал, към нея са добавени няколко персонажа като полицейския детектив Джун-хо и други. Героят Санг-Уу отчасти е базиран на миналото на режисьора Парк Хе-Су играе ролята на един от най-хитрите герои в Squid Game, Чо Санг-Уу.
 
Той всъщност е вдъхновен от живота на Хуанг, който също е завършил Сеулския национален университет. И режисьорът, и героят притежават диплома от престижния университет, но приликите им не свършват дотук. Режисьорът разкрива, че в миналото баба му работи на пазара Сангмун-Донг, точно като майката на Санг-Уу в сериала. 
 

Вижте повече на Div.bg

#Squid Game #сериал

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"