Как да залагате на живо в Efbet – съвети и стратегии

Как да залагате на живо в Efbet – съвети и стратегии
pixabay.com
A A+ A++ A

Онлайн залозите придобиват огромна популярност. Те дават свобода на играчите, да прогнозират различни видове спортове, както и да печелят от това си свое хоби. Букмейкърските сайтове позволяват залагане на мачове, които все още не са започнали, а също и на живо. Efbet предоставят секция със залози в реално време, а какво представляват те, ще прочетете по-долу.

Какво са залозите на живо?

Най-общо казано, това са спортни срещи, при които залагате по време на игра. Ако мачът е стартирал вие може да се включите със залог по всяко едно време, и да се опитате да спечелите. Имайте предвид, че коефициентът на събитието няма да е същият, както в неговото начало. Букмейкърът ще ви предложи ставка, която е съобразена с момента, в който сте заложили.

Така например, ако залагате на живо в Efbet, може да го направите, когато пожелаете, и да видите коефициентът, който се предлага към момента на залога. Компанията е предоставила различни спортове и пазари, а повече за услугите на букмейкъра вижте в nostrabet.com/efbet/, където има ревю на сайта за залози. Там са упоменати и опциите за залагане на спорт в реално време.

Най-интересното при LIVE залаганията е, че има динамична промяна на коефициентите. С други думи, може да ви предложат по-висок коефициент, ако мачът не върви във ваша полза или по-ниска ставка, ако събитията са във ваш плюс. Точно тази динамика завладява играчите и те предпочитат този раздел в онлайн платформите на букмейкърите, и в частност на Ефбет.

Какви дисциплини на живо предлага Ефбет?

Букмейкърът Ефбет предлага на сайта си разнообразни дисциплини за залози на живо. Потребителите могат да залагат на футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, хандбал, електронни спортове и още състезания в реално време. За по-голямата част от събитията има и опция за затваряне на залога (cash out), тъй че можете да се минимизирате загубите или да спечелите повече. За всяка дисциплина пък има отделна информация, която показва головете и отбелязаните точки, изтеклото време от надпреварата, нарушенията и още подробности.

Този лайв раздел е наистина много любопитен, но не бива да се пренебрегва риска от загуба. Все пак, когато поставите залог, е нужно да изчакате развръзката, която може да бъде добра или лоша за вас. Бъдете скромни и не прекалявайте с прогнозите и слагането на големи суми на мачовете.

Има ли стратегии за по-добра игра?

Най-важно е да се придържате към правилото за тактични залагания. С други думи, не изразходвайте цялата банка наведнъж, а се стремете към по-ниските залози. Ако видите, че не ви върви, не продължавайте. Също така е важно да се улови момента за залога, а не да го правите хаотично. Проследете коефициентите и вижте как се развива спортната среща, за да получите повече увереност в решението ви. Някои може би имат специално разработени стратегии за залагане на живо, а дали те работят е въпрос на дълги съждения по темата.

А сега, след като ви дадохме някои полезни съвети и ви обяснихме, какво представляват залаганията на живо в Efbet, се надяваме, че посланията ни са били правилни, и ще си извлечете необходимите поуки. Разделяме се с пожелания за всичко най-добро и много успехи.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници