Вижте променения Кристиан Костов (СНИМКИ)

Вижте променения Кристиан Костов (СНИМКИ)
A A+ A++ A
Кристиан Костов е не само талантлив певец, но и визуален артист, което означава, че не се притеснява да експериментира, да променя визията си и да провокира различни мнения. Един ден ще го видим с грим, лак за нокти и доста по-момичешки външен вид, а друг път ще е точно обратното, пише каналът "Cool News" във vbox7.

Певецът, който в момента се намира в Москва, сподели нова снимка в Instagram, към която пише, че този негов кадър много силно му напомня на един корейски изпълнител - 21-годишният Hyunjin, който е голяма тийн звезда.
 
 
Докато едни от феновете му са съгласни, че има някакво усещане в снимката, което и на тях им напомня за Hyunjin, то други имат съвсем друго мнение. Първата ни асоциация е: "Портретът на Дориан Грей", а изглежда, че някои фенове на Крис са забелязали изумителната прилика с филмовия образ. Става дума за романа на Оскар Уайлд, който има и екранна версия от 2009 г., а в главната роля влиза Бен Барнс.
 
Междувременно Кристиан сподели в сторитата си в Instagram, че известно време се е отдръпнал от социалните мрежи, защото е имал нужда да се изключи от всичко. Най-голямото му постижение е, че за първи път от цял месец е имал ден без никакви панически атаки. "Бях извън социалните мрежи в последно време, а днес за първи път от месец не съм имал паник атака или тревожност", разказва Кристиан, който описва паник атаките като мъчение, от което не можеш да избягаш, но трябва да говориш открито за проблемите си, защото само така ще се справиш с тях.
 
Певецът сподели, че пандемията и изолацията са му се отразили, а ситуацията в Москва не е никак розова, много хора са болни, а други губят битката с вируса.

Кристиан призова феновете си да бъдат предпазливи и да се грижат за себе си. Феновене на звездата също така могат да се радват и на най-новото му видео към парчето "Alice", което се появи наскоро в онлайн пространството.
 

#Кристиан Костов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"