Прогноза за времето от НИМХ

Прогноза за времето от НИМХ
A A+ A++ A

Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще се задържи по-високо от средното за месеца. През деня днес ни чака предимно слънчево време. Максималните температури ще са предимно между 13° и 18°. Привечер и през нощта срещу вторник над Западна и Централна България видимостта ще се подобрява, а облачността ще се разкъсва и намалява, сочи прогнозата на НИМХ.

Над планините ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове в ниските части ще е мъгливо. Ще духа умерен, по високите и открити части - до силен вятър от запад-югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 10°, на 2000 метра - около 5°.

Над Черноморието ще преобладава облачно, преди обяд и мъгливо време. На места ще преръмява. Ще духа слаб до умерен източен вятър. Максимални температури на въздуха: 14°-16°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 01 мин. и залязва в 17 ч. и 19 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 18 мин. Луната в София изгрява в 2 ч. и 28 мин. и залязва в 15 ч. и 54 мин. Фаза: три дни преди новолуние.

#времето

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »