СНИМКА Шеф Андре Токев бе заловен от катаджии пиян с 1,9 промила докато е в изпитателен срок

СНИМКА Шеф Андре Токев бе заловен от катаджии пиян с 1,9 промила докато е в изпитателен срок
A A+ A++ A

Популярният шеф Андре Токев е бил заловен от катаджии да шофира пиян. Тестът с дрегер е показал наличие на 1.9 промила алкохол в кръвта на топ готвача, който е жури в известното тв реалити "Мастър Шеф", води няколко други предавания и е собственик на скъпарския ресторант ANDRe. 

Токев, който е работил в отличени със звезда "Мишлен" места, а в момента е лице на bTV, е спрян на Околовръстния път в София при акцията на МВР срещу шофирането след употреба на алкохол и наркотици, която започна на 26 октомври в цялата страна. Той все още е в ареста, където ще изкара общо 24.

Най-неприятната вест за шеф Токев е, че е спипан фиркан докато в сила е предишно негово провинение. Иде реч пак за шофиране в нетрезво състояние. Всичко това означава, че готвачът трябва да лежи ефективно в затвора, ако родният съд отново не покаже странни критерии.

По неофициално инфо от очевидци Токев е бил много зле и трудно се е държал на краката си. Преди да бъде проверен, той забил пикапа си в бордюр и дори изхвърчала гума, а после той твърдял пред органите на реда, че дори не помни как и защо се е седнал зад волана.

Ето как готвачът се представя на своята официална страница:

Oсновател на Българска Асоциация на професионалните готвачи в България, официално жури на най-престижния конкурс за професионални готвачи в Европа “Bocuse d “Or” и носител на единствената за източна Европа диплома „Global Masterchef Degree”.  Андре е на 50 години, роден е в Лайпциг на 14 декември 1968 година, в семейство на българин и германка. Кариерата му минава през големи хотелски вериги в цял свят, две от които са носители на звезди Michelin.

Готвенето за Андре е удоволствие, постигнато чрез перфекционизъм и здрава дисциплина.

"Кулинарията е като живота – доставя удоволствие на всеки, защото всеки може да се включи в това преживяване. Най-важното е да се приеме, че няма идеален ресторант. Не е важно един ресторант да се хареса на всички. Затова той трябва да изгради собствена атмосфера, собствена физиономия, да развива собствена идентичност. Важно е това да се прави, вдъхновено с желание и с любов. Заповядайте заедно да изживеем  ароматите и вкусовете на ястията.  Да се  докоснете до моя кулинарен живот, преминал през различните държави и култури на хранене!

Великата кухня е като велика държава- трябва да има история и ценности."

#шеф Андре Токев #готвач #пиян #нетрезво състояние

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"