Близък на Денис Теофиков: Наркотиците и напрежението го погубиха!

Близък на Денис Теофиков: Наркотиците и напрежението го погубиха!
A A+ A++ A

21-годишният Денис Теофиков бил постоянно притискан и под напрежение - две от капките, с която чашата на търпението преляла и младият поп фолк певец посегнал на живота си преди дни.

Николай Пашев е с най-голяма вина за случилото се и състоянието, в което бил изпаднал Теофиков, твърдят колеги на Денис от бранша.

"Психическият тормоз, на който беше подложен, на моменти беше нечовешки! Денис е много млад и неговата психика е твърде крехка. За съжаление той посегна към наркотиците, за да притъпи тези чувства, но се стигна до фаталния край, уви!", сподели пред Lupa.bg един от близките приятели на Теофиков, но пожелал анонимност.

Оказва се, че двамата - Пашев, който е негов продуцент, и Цецо Лудия (някъде известен и като Цецо Лудата глава), постоянно тормозели 21-годишния певец. Натискали го да изпълнява и да записва нови песни, тъй като в негово лице те виждали златна кокошка.

"Караха го и постоянно да се ангажира с някакви участия, а той не смогваше да навакса безсънието, което със сигурност до голяма степен е изострило желанията му да посегне на живота си. Искаха от него още и още, постоянно нещо да прави. Денис нямаше почивка, беше постоянно ангажиран. А в последно време и наркотиците оказаха своето негативно влияние, не беше на себе си. Явно в това той намери опора, за да преодолее стреса и огромното напрежение. Не се вслушваше в никой, не приемаше съвети, изглеждаше вглъбен в себе си... Просто не беше човекът, който познавахме. И за съжаление го загубихме", сподели още приятелят на Денис Теофиков.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"