Само в NOVINITE.BG: Фолк певицата Ивена с първо откровение след раждането

Само в NOVINITE.BG: Фолк певицата Ивена с първо откровение след раждането
A A+ A++ A

Попфолк певицата Ивена прояви смелост да роди на 40 години, които навърши през април тази година. Бебето Мериан е кръстено на едната баба, а в името се съчетават имената  на две светици - Дева Мария и Света Анна. Освен това е доста разпространено в англоговорящите държави, особено в Щатите, довери фолк фурията. Малката принцеса проплака за първи път на 29 септември точно в 9,12 ч., за което NOVINITE.BG съобщи първи.С майката разговоряме за новите й приятни задължения и за близкото бъдеще.

 

Как се чувствате 20 дни след раждането? А бебето?

Чувството е невероятно да си родител. Много задължения има,  но радостите, надделяват над тревогите. Бързо влязох в ритъм с режима на малката. У дома тя се чувства перфектно,  на своя територия. Не ни подминаха коликите, но всичко това е нормално.

Мериан оставя ли ви да поспите с татко й, или плаче много?

Мериан е спокойно дете. Плаче, само когато е гладничка и от коликите. През останалото време спи като всички бебета, а ние успяваме да си отпочинем.

Помага ли Ви някой в грижите за Мериан?

Основно ние с татко й си я гледаме, а от време на време ни помага едната баба. Другата баба за съжаление не може да се включи засега, тъй като е под карантина, дори не можа да дойде на изписването.

Какво изпитахте в мига, в който дъщеричката Ви проплака?

В момента,  в който проплака, аз я чух и сълзи от радост потекоха от очите ми. Чувството не можеш да опишеш с думи, невероятно е!

А как реагира таткото преди време, когато му казахте, че ще имате бебе?

Двамата заедно видяхме резулта от теста, който сама си направих, но все пак изчакахме да се потвърди от лекар. Мериан е дългоочаквано и силно желано бебе от мен и таткото Кристиян, с когото сме заедно вече 12 години.

Тежко ли протече бременноста Ви?

Имах някои страховете, защото всяка бременност крие рискове, но слава богу всичко мина добре. Не беше нито от най-леките, нито от най-тежките, нека да я наречем средно тежка.

Смятате ли, че бързо ще върнете предишната си перфектна фигура?

По принцип генът ми е такъв, че не позволява трупането на килограми, а с усилия от моя страна съм убедена, че бързо ще ги смъкна. Мисля, че за месец-два, ще успея да върна формата си.

Сега виждате ли се с близки приятелки, или общувате само по телефона и виртуално?

Към момента не се виждам с приятелки, но редовно се чуваме. Все пак детето е прекалено малко и трябва да го пазим. Особено в тази ковид пандемия. А ние да се пазим за нея.  Аз не съм карала Ковид-19 още и не съм ваксинарна. Но Кристиян го изкара миналата година и макар че неотлъчно бях до него, не успях да се заразя.

Каква мечтаете да стане щерка Ви?

Мечтая да бъде един добър, умен и щастлив човек! А каква ще е по професия няма никакво значение.

Липсва ли Ви музикалната сцена и кога смятате да се завърнете?

В момента съм изцяло ангажирана с детето, но след месец-два, ако не сме под карантина и ковид обстановката го позволява, може би още за новогодишните празници мисля отново да поема някое и друго участие.

Интервю на Ани Романова

 

#бебе

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »