Колежка на Денис Теофиков нападна близките му, гаджето отвърна с яростен коментар

Колежка на Денис Теофиков нападна близките му, гаджето отвърна с яростен коментар
A A+ A++ A

Гаджето на изпълнителя Денис Теофиков, който по непотвърдена информация е сложил край на живота си вчера, след скок от 7-мия етаж на жилищна сграда в София, направи първия си коментар след случилото се.

След написаното в мрежите от колежката на Денис Теофиков – Биляниш, относно причината да се стигне до фаталния му край, доста от нейните колеги споделиха мнението й. Една от тях беше и Десита, която имаше връзка с певеца.

Коментарът на Биляниш гласеше:

„Искам да попитам, никой от семейството и близките му „приятели“ ли не разбра, че това момче е било в ужасна депресия в продължение на месеци? Никой от тях ли не можа да помогне на това дете, на своя колега и познат?!

Било е очевадно, че това момче е имало нужда от дълбоки разговори, от разбиране и топло отношение. Толкова ли станахме заети, че вече нямаме време да влезнем в положение на някой. Всичко това можеше изобщо да не се случи, ако някой се беше опитал да разбере това момче!

Вслушвайте се в мълчението на хората и се грижете един за друг, защото цветята цъфтят с много любов и грижа.“

По-късно в мрежите се появи коментар от половинката на Теофиков, която написа:

„Как не ви е срам? Как няма грам доброта във вашите сърца?
Преди три дни Денис сподели, че не се чувства добре и че го обземат мрачни мисли. Всички негови близки бяхме до него и не го оставихме за секунда! Всеки един от нас се бореше да му помогне и правихме всичко, което беше по силите ни! Не съдете хората без да ги познавате и да знаете цялата истина. Обичахме го и ще до обичаме докрая!“

Редица колеги на изпълнителя изказаха своите съболезнования, чрез снимки, клипчета и послания в мрежата, а от СДВР излезе информацията, че в 6:50 часа на 24 октомври е подаден сигнал за паднало лице от тераса в "Цариградски комплекс" в София. На място са изпратени полицейски служители и е констатирана смъртта на лицето без следи от насилие. На място е била и самата Алекса, която е станала свидетел на случилото се. По случая е образувано досъдебно производство.

#денис теофиков #Алекса #самоубийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »