Милионерът-политик Добромир Гущеров нехае за детето на сина си и Светлана Василева

Милионерът-политик Добромир Гущеров нехае за детето на сина си и Светлана Василева
A A+ A++ A

Единственият внук на милионера Добромир Гущеров стана на 1 годинка преди дни. Малчуганът все още не познава дядо си, въпреки че е кръстен на него, научи „Уикенд”. Бившият червен депутат не се интересува от сина си Християн и семейството му. Гущеров-старши забрави за наследника си след сватбата му със Светлана Василева, пеше "Уикенд".

Малчуганът на Светлана и Християн Гущерови навърши 1 годинка, а гордите родители вдигнаха детско парти в чест на сина си. Празникът е започнал още след полунощ, когато бившата плеймейтка и е получила от съпруга си огромен букет с рози като благодарност за това, че му роди син, който да продължи фамилията Гущерови. Малкият рожденик получи торта с Мечо Пух и решена в синьо и зелено декорация с балони. Родителите запазиха в тайна другите подаръци и изненади за Добромир-джуниър.

На партито са присъствали само двете баби, научи „Уиккенд”. Дядото все още не е намерил време да види второто бебе на Светлана и Християн. Въпреки че синът му и снахата го кръстиха на него, бившият депутат все още не желае да види кръвния си наследник, който ще продължи рода.

Добромир дълго време отказваше да се запознае с внучка си Анелия-Добромира и я видя за първи път едва година и половина след раждането й. Според източниците ни, бившият бизнесмен не е особено щастлив от факта, че снаха му е Светлана Василева, която не се слави с добро реноме. Не можем да не отбележим, че откакто е милионерска съпруга, екс плеймейтката вече не си позволява голотии, като се надява така да изчисти името си.

„Не знам откъде тръгна този слух, че свекър ми не ме харесва и не ме приема. И заради това не е бил на сватбата ни. Имаше съвсем други причини, заради които не успя да дойде. Човекът със сигурност няма нищо против мен, нямаме неразбирателства. Разбираме се перфектно. На празници сме заедно, надявам се да бъдем все така", коментира преди време Светлана Гущерова, но никой не й вярва.

 

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"