Синът на Иво Карамански след катастрофата: Правим си лимонада!

Синът на Иво Карамански след катастрофата: Правим си лимонада!
A A+ A++ A

Наследникът на покойния мафиотски бос Иво Карамански геройски приема тежката си съдба. Въпреки че наскоро загуби лявата си ръка при тежка катастрофа в Ниделандия, Иво Карамански-младши не е паднал духом, а гледа философски на ситуацията.

„Правим лимонада с лимоните, които получихме“, позитивен е 24-годишния мъж под снимка, на която позира заедно със своя втори баща – Александър Сано. Актьорът излетя при него заедно с майка му Нели Атанасова няколко седмици след инцидента, за да му дадат кураж.

Иво вече публикува снимки от семейните приключения в Швейцария, където се възстановява, и изглежда повече от добре. На всички фотоси той е усмихнат и лъчезарен, като по всичко личи, че катастрофата е останала зад гърба му и вече гледа напред, пише show.bg.

Негови близки разкриха, че вече му е поставена протеза и благодарение на нея Карамански-младши се чувства много по-добре.

Припомняме, че синът на Кръстника претърпя тежка катастрофа преди повече от месец на магистрала в близост до град Утрехт. Иво заспал от умора зад волана, докато е шофирал, а оставеното без контрол возило е излетяло от магистралата, преобърнало се е няколко пъти и се е забило в дърво. 24-годишният Иво е изпаднал в безсъзнание в следствие на удара и е бил събуден след два дни в болницата. Откъртена ламарина от колата му е срязала лявата му ръка почти до лакътя и се е наложило тя да бъде ампутирана, докато младежът е бил в безсъзнание.

„Животът му е бил спасен по чудо, но и благодарение на уредения живот в Нидерландия. Линейката е пристигнала след 4 минути, медиците са действали бързо и са съумели да го извадят изпод намачканата като хармоника кола, а на помощ са се притекли и други хора“, разказват запознати.

Иво Караманскиджуниър е извънбрачен син на покойния Кръстник на българската мафия Иво Карамански от връзката му с тв водещата Нели Атанасова.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »