СНИМКИ Светльо Витков претърпя жестока катастрофа, предизвикана със 160 км/ч от млад тузар с джип

СНИМКИ Светльо Витков претърпя жестока катастрофа, предизвикана със 160 км/ч от млад тузар с джип
A A+ A++ A

Лидерът на партия "Глас народен" Светльо Витков претърпя звeрска катастрофа. Мелето е било предизивикано от млад шофьор с тузарски джип, поне по разказа на музикантa, който е и кандидат-президент. Инцидентът е станал на Околовръстния път на София, а за него Витков отдели място на стената си във Фейсбук:

Дами и Господа,

Събота в полунощ, карайки със съобразена скорост от около 80км./ч, предвид пътната обстановка, колата, в която се возих, бе връхлетяна от друга машина с бясна скорост:

Удар отзад, завъртане, удар в стената, отново въртене и удар в мантинелата, нов удар странично от същата машина, ново въртене и удар в стената.

Около 300 метра удари, въртене и влачене… и 5 метра смляна мантинела.

Това, че не бях с колан и бях спуснал леко седалката назад, в случая, ми спаси врата от счупване, но изхвърчах назад в тавана, после паднах някъде на задната седалка, после пак в тавана и не знам още къде...

Тъкмо си помислих, че всичко свърши и последва нов мощен удар, при който успях да се запъна с ръце и крака… мина цяла вечност докато всичко свърши с удар в стената.

Оцеляхме по чудо. Без видими тежки наранявания.

След като успях да изляза, видях бял джип Мерцедес ML и един младеж, който се вайкаше и казваше, че си е ударил главата.

Идеше ми да го разкъсам на парчета, но се въздържах. Обясняваше несвързано как му отказали спирачките…

На мокър път, при температура 5 градуса, близо до заледяване, да караш минимум със 160 км. в час., при ограничение 80 и да удариш кола в средната лента…

Сигурно е от спирачките, а наглецо?

Следва: Обаждане на 112 с упоменаване, че няма жертви. От КАТ дойдоха бързо, знаейки, че сме живи, но с учудване, че сме без травми, свършиха професионално работата, а линейката пристигна за 10-тина минути. Никакви забележки към КАТ и Бърза помощ. Респект.

След около час и половина протоколи, проби за алкохол, застраховки, пътна помощ и т.н…

Младежът, шофьор на джипа, си тръгна с бодра стъпка.

Искам да Ви попитам, уважаеми, така ли си тръгва един човек, потенциален убиец? С протокол от ПТП и застраховка, с която ще се изплатят смачканите ламарини, които нямат никаква стойност в сравнение с човешки животи, които по чудо не е отнел?

Вчера бях аз, а утре може да сте вие, вашето дете или родител, или всички заедно!

Няма извинение за такова поведение на пътя!

Младежи и девойки с мощни коли, които се чувстват крале на пътя и могат да опитат да убият всеки, който им се изпречи, а, ако не успеят… да си тръгнат необезпокоени и безнаказани, ако няма тежки травми или загинали???

Ето затова не понасям чалга-мутренската култура, защото създаде такива “герои”: надути, нагли и безотговорни същества, без уважение към чуждите права и живот!

Така че заставам с цялото си същество зад каузата:

Да няма такива потенциални убийци по българските пътища и промяна в закона за движение по пътищата, която да е безмилостна към такива.

Именно, защото живея нов живот от вчера, Благодарение само на Божията милост, може би затова съм запазен жив: Заради каузите и борбата… така че, няма да има отказване!

#Светльо Витков #катастрофа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »