Ексклузивно: ВЕЧНИТЕ ще променят всичко в кината през ноември, вижте 10-те постера в Novinite.bg

Ексклузивно: ВЕЧНИТЕ ще променят всичко в кината през ноември, вижте 10-те постера в Novinite.bg
A A+ A++ A

Този ноември Вечните ще ни разкрие нов вълнуващ екип от супергерои във филмовата вселена на Марвел. Древни извънземни, които живеят тайно на Земята от хиляди години, Вечните наблюдават и напътстват хората, помагат им да се развиват и стават свидетели на постигнатите от тях чудеса. През всички изминали векове те остават в сянка и никога не се намесват пряко в човешките дела. До този момент. Следвайки събитията от Отмъстителите: Краят, неочаквана трагедия принуждава Вечните да се разкрият и да се обединят срещу най- древния враг на човечеството – Девиантните.

Първият тийзър трейлър на Вечните повдига завесата към новата грандиозна глава от вселената на Марвел. Със спиращи дъха локации и действие, развиващо се в продължение на хилядолетия, главозамайващи екшън сцени, впечатляващи декори и уникални костюми, както и с емоционалната и грабваща история на множество изключително интересни и различни безсмъртни герои, филмът обещава приключение с епичните мащаби и грабващата сила на сагата за Отмъстителите.

Приключение, с което Марвел смело развиват филмовата си митология в нова и свежа посока.

Режисьор на Вечните е носителката на „Оскар“ Клои Жао (Земя на номади). Нейният интимен и подчинен на реалността и духовното почерк придава на историята и героите измерение и тежест, които не можем лесно да открием в комиксовото кино. По думите на продуцента Кевин Файги, който е основната движеща сила зад филмовата вселена на Марввел, личният подход на Жао не може да бъде сбъркан и е основата, върху която стъпва Вечните.

Самата Клои Жао говори за творческата свобода, която е имала за филма, но бърза да отбележи, че той е плод на колаборация между много, ужасно талантливи хора: Беше страхотно преживяване да работя с екипа на Марвел. Трябва да съм внимателна, като казвам „моята визия“, въпреки че искам всички да знаят, че студиото напълно ме подкрепи в това, което аз искам да направя. Но също така, хората трябва да са наясно, че получих помощ от невероятен екип, включващ някои от най-талантливите артисти в света. Наистина беше необходимо „цяло село“, за да направим този филм, но те ме оставиха да ги водя.

Вечните впечатлява и със забележителен и многообразен актьорски състав. В главните роли са Ричард Мадън като всемогъщия Икарис, Анджелина Джоли като свирепия воин Тена, Джема Чан като обичащата хората Серси, Кумейл Нанджиани като притежаващия космически сили Кинго, Лорън Ридлоф като супер бързата Маккари, Брайън Тайри Хенри като интелигентния изобретател Фастос, Салма Хайек като мъдрата духовна лидерка Аяк, Лиа Макхю като вечно младата стара душа Спрайт, Дон Лий като могъщия Гилгамеш и Бари Киогън като сдържания самотник Друиг. Станалият известен с ролята си на Джон Сноу в Игра на тронове Кит Харингтън се превъплъщава в Черния рицар Дейн Уитман, който не е част от Вечните.

Запознайте се с десетте постера на „Вечните“ на Марвел: 

 

Режисьор на Вечните е Клои Жао (The Rider, Земя на номади), която е и сценарист заедно с Патрик Бърли (Зайчето Питър: По широкия свят) - по образи, създадени от Джак Кърби. Продуцент е Кевин Файги.

Вечните променят всичко от 5 ноември само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

#Вечните #Марвел

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »