ВИДЕО Мария Капон повежда листата на ИБГНИ в Пловдив, Хаджигенов - лидерската битка в София

ВИДЕО Мария Капон повежда листата на ИБГНИ в Пловдив, Хаджигенов - лидерската битка в София
A A+ A++ A

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Знакова рокада в Пловдив-град са решили да предприемат от коалиция "Изправи се България Ние идваме" за вота на 14 ноември. Преди малко формацията е регистрирала листите си, а впечатление прави, че Мария Капон повежда хорото в родния си град. Под тепетата бизнесдамата и общественик е известна с това, че с каквото се захване - довежда го до успешен край. Така че изборът на коалицията да й се повери лидерската позиция за предстоящите парламентарни избори е ясен знак, че в ИБГНИ залагат на демократичното начало и са готови на промени в името на това да служат на интересите на избирателите. 

В изминалите два вота тази година водач на листата в Пловдив бе Николай Хаджигенов, а Капон му беше подгласничка. Сега адвокатът гласува пълно доверие на Мария, която свърши куп работа, нищо, че 45-ия и 46-ия парламенти имаха кратък живот. От коалицията са убедени, че този им ход ще се разчете от пловдивчани по правилен начин и резултатът им в проценти ще се вдигне. Устатият юрист, все пак, ще присъства в листата под тепетата, но този път той ще е плътно зад Мария Капон. В листата във втория по големина град личат още имена като Весела Кънчева, Жорж Трак, Константина Стоянова и др.

Иначе, Хаджигенов, както повелява честта, е водач на коалицията в 25-и МИР в София. Там челен сблъсък си дават повечето лидери на партиите, които имат шанс да са част от следващото Народно събрание. Самият адвокат разясни в подробности всичко на стената си във Фейсбук, където пусна лайв.

#Мария Капон #Николай Хаджигенов #Изправи се БГ Ние Идваме #листи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »