НА ЖИВО: Мега трилогията Тайсън Фюри - Дионтей Уайлдър! Във Вегас ще се лее кръв ВИДЕО

НА ЖИВО: Мега трилогията Тайсън Фюри - Дионтей Уайлдър! Във Вегас ще се лее кръв ВИДЕО
A A+ A++ A

Супер сблъсъкът в тежка боскова категория между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър ще се състои за трети път. Арена на голямото зрелище ще бъде Града на греха - лас Вегас. "Т-Мобайл Арена" посреща гладиаторите от Острова и САЩ, които са готови на всичко и гласно го заявиха в предходните дни, когато си размениха куп закани.

Циганския крал ще защитава поясите си в WBS и The Ring, които завоюва в миналия бой срещу Бронзовия бомбардировач, когато го спука от бой и съдията спря срещата в седмия рунд. Преди това двамата имат и едно реми в трудно описуема драма.

Очакваният с огромен интерес двубой ще стартира около 6:30 часа тази сутрин наше време. Иначе гала вечерта, подгряваща гвоздея в програмата почва в 4:00 сутринта.

ГЛЕДАЙТЕ БОКСОВИЯ СПЕКТАКЪЛ НА ЖИВО ТУК И ТУК.

Букмейкърите дават осезаемо предимство в мача на Тайсън, чиито осреднен коефициент се движи между 1,3 и 1,4. За Дионтей ставката е между 3,3 и 3,5.

На официалния кантар преди мача Циганския крал закова 125.64 кг, а Бронзовия бомбардировач се оказа 107.95 кг. Разликата между тях в това отношение е близо 18 кг – 17.59 кг. Двамата се засипаха с обиди и обещаха на всяка цена да победят с нокаут.

От 31 мача американецът има 30 победи и едно-единствено равенство - това с Уайлдър през 2018 година. "Бронзовият бомбардировач" пък може да се похвали с 42 победи от 44 мача, като единствените две срещи, които не е спечелил, са тези срещу Фюри. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници