Съдът извади Цецо Ефбета от българската версия на списъка "Магнитски"

Съдът извади Цецо Ефбета от българската версия на списъка "Магнитски"
A A+ A++ A

4 месеца след включването на хазартните босове - братята Цветомир и Боян Найденови и баща им Стефан Найденов в българския „списък на списъка“ „Магнитски“ Върховният административен съд постанови, без право на обжалване, незабавното изваждане на Цветомир Найденов-Цецо Ефбета от него.

Очаква се до дни същите основания по решения на Върховният административен съд да бъдат преустановени фактическите действия по поддържане на данните на Стефан и Боян Найденови в същия списък.

Решението постановява да се преустановят фактическите действия по поддържане на данните на Цветомир Найденов в Списък на физическите лица, „асоциирани лица по смисъла на т. 1, буква б) от Решение № 441 от 04 юни 2021 г. на Министерски съвет на Република България, поддържан на интернет страниците на Министерство на финансите и на интернет страницата на Национална агенция за приходите, извършвани от длъжностните лица на Министерство на финансите и Национална агенция за приходите, които отговарят за поддържането на Списъка на страниците на Министерство на финансите и Национална агенция за приходите, както и от страна на Държавна агенция „Национална сигурност“ и Националната агенция за приходите, Министерство на вътрешните работи, Министерство на финансите и ДА „Национална сигурност“ като членове на Постоянната работна група, създадена с РМС № 441/04.06.2021 г., както и от постоянната работна група като колективен орган.“

#Цветомир Найденов #Магнитски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Правосъдие
Последно от Правосъдие

Всички новини от Правосъдие »