Мила родна картинка! Чаровен пицар накара няколко влюбени дами да проституират, за да се омъжат за него

Мила родна картинка! Чаровен пицар накара няколко влюбени дами да проституират, за да се омъжат за него
A A+ A++ A

Сводник от Съединение е даден на съд за склоняване на четири жени към проституция. Найден Ванков съблазнявал дамите, като им обещавал брак. Междувременно обаче той е бил вече обвързан.

Ванков е бил пицар в заведение за бързо хранене. Живеел със съпругата и детето си в Съединение. Използвайки чара си, той съблазнил няколко дами, с които имал интимни връзки. На всяка една обещавал да се оженят, но му трябвали пари. Така жените се склонили да излязат на улицата и да предложат телата си.

Не след дълго, през 2013 година, труженичките заминали за Германия. Там те проституирали, а парите изпращали на Ванков. До 2017 година той е получил над 30 хиляди лева, изпратени през различен период от време .

През 2017 година той е бил арестуван. Trafficnews.bg пише, че още същата година е получил присъда за сводничество. Той е склонил непълнолетно момиче да предлага тялото си на улицата, като отново й е обещавал брак и любов.

Днес Найден Ванков трябваше да се изправи отново пред съда. Мъжът обаче не се появи в залата, а причината, че не е бил открит в дома си. Той не е получил и обвинителен акт.

Пред униформените, майка му е казала, че Найден е в затвор. В кой обаче не е конкретизирала.

Това наложи председателят на съда да разпореди официално запитване до Главна дирекция изпълнение на наказанията, дали и в кой затвор се намира Ванков. Освен това бе разпоредена и проверка чрез БДС, дали Найден е напускал страната.

Така делото ще продължи в края на месец ноември.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Правосъдие
Последно от Правосъдие

Всички новини от Правосъдие »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"