Cash ball джакпотите на Palms bet бият собствените си рекорди

Cash ball джакпотите на Palms bet бият собствените си рекорди
A A+ A++ A

В последните няколко месеца ще открием, че спортните фенове задават един и същи много важен въпрос: защо спортните дисциплини нямат прогресивни джакпоти? Практиката показва, че такива можем да открием в платформите на онлайн казината, като там най-често ротативките се оказват повече от щедри. Балансът се спазваше в спортната секция с предоставянето на по-добри коефициенти и различни платформи, но докато това се случваше, някои брандове решиха да променят визията и правилата.

Достатъчно е да разгледаме спортната секция на Палмс Бет Онлайн и ще открием, че присъства и една допълнителна промоция с името Cash ball. Това е един от първите въведени прогресивни джакпоти за спортни дисциплини, като в следващите редове ще разгледаме защо точно това предложение привлече толкова много клиенти.

Преди това, нека обясним какво представляват прогресивните джакпоти. При всеки направен залог, брандът отделя някакъв процент, който отива във фонда за самия джакпот. Колкото по-голяма активност има в дадената платформа, толкова по-бързо расте и самият той. Следователно в рамките на няколко седмици е нормално сумата да се повиши.

Няма как да говорим за точни стойности, все пак те се променят постоянно, но в определени моменти ще открием, че същите се конкурират с тези от лотарията. Анализаторите посочват и още една подробност, която може да се смята за плюс – шансовете ви за успех в тези платформи са много по-високи, спрямо тези на лотария по ваш избор. В това отношение може да бъдете сигурни, че статистиката не лъже.

Добре, но каква е промоцията на този бранд. Тук може да участва всеки един клиент, който е направил определен залог. В този случай говорим за всяка една среща с минимален коефициент от 1.40 и минимален залог от сумата за 5 лв. Още при правенето на прогноза, запалянкото може да избере дали желае да се състезава за прогресивния джакпот или не. Ако отключи допълнителния бонус екран, трябва да търси един от трите символа.

Те са обувка, топка и купа. Всеки символ има своя натрупана стойност и на бонус екрана трябва да се отворят четири еднакви символа. При откриването им, клиентът получава съответната джакпот сума. Често се правят разминавания между средствата, които стоят зад бонусите и джакпотите, затова бързаме да напомним, че при джакпотите няма никакви условия – взима се чистата печалба.

Брандът е намерил доста добро решение относно предоставянето на този джакпот. Спечелването му не е обвързано с правенето на по-голям залог или правенето на много залози. Всичко се свежда до шанса и късмета, следователно един клиент може да го активира още при първия направен залог, а на друг може да отнеме време. Няма точно посочена закономерност или точка, която ще гарантира по-бързото отключване. Точно по тази причина ще напомним, че играта се свежда до забавление и удоволствие, а самите джакпоти остават като допълнителна опция и по никакъв начин не пречат на вашето забавление.

Процесът е автоматизиран и няма да отклонява вниманието ви, но ако отключите бонус прозореца, възползвайте се от шанса си, спечелването му е изключително семпло. Нека обаче използваме и един от важните съвети, които анализаторите дават – прогресивните джакпоти винаги са с особено високи и приятни суми, но не трябва да забравяме, че те са шанс, а не гаранция за спечелване. Отговорната игра е в основата на добре прекараното време и точно това не трябва да се забравя никога, нито от новите почитатели, нито от вече регистрираните.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »